Comutator tactil ZigBee Avatto LZTS02-EU-W2 Double Neutral TUYA (alb)

112,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Avatto LZTS02-EU-W2 ZigBee Touch Switch Dual Neutral TUYA (alb)

Întrerupătorul tactil Avatto ZTS02-EU-B2 este perfect pentru casa dvs. inteligentă. Acesta vă permite să aprindeți și să stingeți în mod convenabil lumina și, datorită compatibilității cu aplicația TUYA / Smart Life, vă permite să controlați iluminatul de la distanță. De asemenea, puteți controla dispozitivul cu ajutorul asistenților vocali Amazon Alexa și Google Assistant. Întrerupătorul se distinge, de asemenea, prin rezistența la apă și prin designul elegant și minimalist. Produsul este echipat cu 2 butoane și acceptă protocolul de comunicare ZigBee 3.0 – pentru o funcționare corectă este necesar un hub ZigBee suplimentar (nu este inclus).

Avatto/LZTS02-EU-W2/1

Control de la distanță cu ajutorul aplicației

Nu sunteți sigur că ați stins lumina înainte de a ieși din casă? Nu trebuie să vă mai întrebați – doar puneți mâna pe telefon! Întrerupătorul este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, astfel încât puteți aprinde sau stinge luminile de la distanță de pe smartphone-ul dvs. De asemenea, obțineți posibilitatea de a crea temporizatoare și programe pentru aparatele dvs. Obișnuiți să vă treziți la ora 7 dimineața și să vă culcați la ora 23:00? Setați-vă luminile să se aprindă și să se stingă automat la aceste ore.

Avatto/LZTS02-EU-W2/6

Și mai multe posibilități

Aplicația oferă mult mai multe posibilități. De exemplu, puteți să vă conectați aparatele între ele și să le controlați în grupuri. De asemenea, este posibil să asociați întrerupătoarele cu alte aparate pentru a crea scene inteligente. Utilizați un senzor de mișcare suplimentar, de exemplu, și faceți ca luminile să se aprindă automat atunci când intrați în casă! De asemenea, puteți partaja dispozitivele dvs. cu alți membri ai familiei, astfel încât și aceștia să le poată controla prin intermediul smartphone-ului lor.

Avatto/LZTS02-EU-W2/4

Controlul vocal

Aveți mâinile ocupate în timp ce gătiți și v-ar prinde bine un iluminat suplimentar? Sau poate că stați întins într-un pat confortabil și doriți să stingeți lumina? Nicio problemă – întrerupătorul Avatto este compatibil cu asistenții inteligenți Google Assistant și Amazon Alexa. Așa că îl puteți controla cu ajutorul comenzilor vocale! Acum este nevoie doar de câteva cuvinte pentru a aprinde sau stinge rapid iluminatul.

Avatto/LZTS02-EU-W2/5

Design îmbunătățit

Întrerupătorul are un design elegant și minimalist – se va completa perfect cu orice decor. Datorită designului său simplu, este, de asemenea, foarte ușor de curățat – trebuie doar să îl ștergeți de praf din când în când. De asemenea, se distinge prin durabilitatea ridicată și rezistența la decolorare, zgâriere și alte tipuri de deteriorări. În plus, întrerupătorul este rezistent la apă, astfel încât îl puteți instala în baie fără nicio grijă. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu o iluminare care poate fi pornită sau oprită în orice moment.

Avatto/LZTS02-EU-W2/2

Instalare simplă – funcționare plăcută

Montarea dispozitivului nu va dura prea mult timp și nu vă va cauza probleme – nu este necesar un fir neutru. De asemenea, întrerupătorul își poate reține starea – chiar dacă se întrerupe alimentarea cu energie electrică, acesta va restabili automat ultimele setări odată ce defecțiunea s-a încheiat. În plus, butoanele produsului sunt foarte plăcute la atingere și permit o operare confortabilă.

Avatto/LZTS02-EU-W2/3

Producător Avatto
Model LZTS02-EU-W2
Culoare Alb
Număr de butoane 2
Putere nominală 3-400 W / canal
Curent nominal 10 A
Tensiune de intrare AC 110-240 V, 50/60 Hz
Consumul de energie în modul standby 0,45 W / 0,1 mA
Bandă de frecvență Wi-Fi 2,4 GHz
Material ABS
Material panou Sticlă călită
Dimensiuni 86 x 86 x 33 mm
Sisteme acceptate iOS 8.0, Android 4.0 și versiuni ulterioare
Aplicație TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings
Protocol ZigBee ZigBee 3.0