Comutator tactil WiFi Avatto N-TS10-W3 Triple TUYA (alb)

107,00 lei

10 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Comutator tactil WiFi Avatto N-TS10-W3 Triple TUYA (alb)

Întrerupătorul de lumină sensibil la atingere Avatto N-TS10-W3 poate fi utilizat în orice casă, birou sau hotel. Acesta vă permite să aprindeți și să stingeți în mod convenabil lumina și, de asemenea, îl puteți controla de la distanță cu ajutorul aplicației TUYA / Smart Life. Dispozitivul este, de asemenea, compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant, permițându-vă să îl controlați cu ajutorul comenzilor vocale. Produsul se conectează prin Wi-Fi și este echipat cu 3 butoane. Este foarte ușor de instalat și are un design modern și elegant.

Avatto/N-TS10-W3/1

Controlați lumina de la distanță

Simțiți că ați uitat să stingeți lumina înainte de a ieși din casă? Nicio problemă – acum puteți face acest lucru cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră! Întrerupătorul Avatto este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, care vă va permite, printre altele, să aprindeți și să stingeți lumina de la distanță, de oriunde. Tot ce trebuie să faceți este să puneți mâna pe telefon! Dacă doriți, partajați dispozitivele cu alți membri ai familiei, astfel încât și ei să le poată controla de la distanță.

Avatto/N-TS10-W3/3

Posibilități suplimentare

Aplicația vă permite, de asemenea, să creați un program de funcționare pentru anumite dispozitive. Setați-vă luminile să se aprindă automat dimineața când vă treziți și să se stingă seara când vă culcați! De asemenea, puteți utiliza temporizatoare și puteți controla aparatele selectate în grupuri. De asemenea, este posibil să asociați întrerupătoarele cu alte dispozitive, cum ar fi senzorii, pentru a crea scene inteligente. Faceți ca luminile să se aprindă automat imediat ce intrați în casă!

Avatto/N-TS10-W3/5

Compatibilitate cu asistenții vocali

Sunteți întins într-un pat confortabil, nu aveți telefonul la îndemână și doriți să stingeți lumina? Sau poate că tocmai gătiți ceva și v-ar prinde bine o lumină suplimentară, dar aveți mâinile ocupate? Întrerupătorul Avatto își va dovedi utilitatea în aceste situații și în multe alte situații! Dispozitivul este compatibil cu asistenții Google Assistant și Amazon Alexa. Astfel, îl puteți controla cu ajutorul vocii – o simplă comandă este tot ce este nevoie pentru a aprinde sau stinge lumina!

Avatto/N-TS10-W3/4

Design de înaltă calitate

Întrerupătorul Avato va completa în mod fantastic decorul oricărei încăperi – are un design elegant și minimalist. Este echipat cu un panou din sticlă, care este rezistent la zgârieturi și ușor de curățat – este suficient să îl ștergeți de praf. Unitatea este, de asemenea, foarte simplu de instalat și de configurat. Întrerupătorul are, de asemenea, o lumină de fundal blândă pentru a fi ușor de localizat în întuneric. Dacă doriți, o puteți opri, astfel încât să nu vă deranjeze somnul.

Avatto/N-TS10-W3/2

Producător Avatto
Model N-TS10-W3
Culoare Alb
Număr de butoane 3
Frecvență 2,412-2,484 GHz
Standard wireless IEEE 802.11 b/g/n
Putere nominală 800 W / canal
Curent nominal 10 A
Tensiune de intrare AC 85-265 V, 50/60 Hz
Tensiune de ieșire AC 85-265 V, 50/60 Hz
Consum de energie ≤ 0,45 W
Material ABS
Materialul panoului Sticlă călită
Dimensiuni Exterior: 80 x 80 x (10,2+32) mm; interior: 50 x 50 x (10,2+32) mm;
Sisteme acceptate iOS 8.0, Android 4.0 și versiuni ulterioare
Aplicație TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings