Comutator de telecomandă fără fir SwitchBot-S1 (alb)

111,00 lei

936 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

SwitchBot-S1 telecomandă fără fir SwitchBot-S1 (alb)

SwitchBot-S1 vă va permite să transformați orice întrerupător într-un întrerupător inteligent. De asemenea, va funcționa perfect în combinație cu butoanele. Dispozitivul este foarte ușor de instalat și are nevoie doar de o baterie CR2 pentru a-l alimenta. De asemenea, este posibil să îl controlați folosind aplicația sau telecomanda SwitchBot Remote (nu este inclusă). Mai mult, atunci când asociați produsul cu SwitchBot Hub Plus / Mini (vândut separat), îl puteți conecta la IFTTT și, de asemenea, îl puteți controla cu ajutorul comenzilor vocale – este compatibil cu Siri și Google Assistant.

Universal

Creați-vă o casă inteligentă în care să vă simțiți confortabil. SwitchBot-S1 funcționează perfect cu majoritatea întrerupătoarelor și butoanelor basculante. Tu decizi cum îl folosești! De exemplu, îl puteți atașa la mașina de cafea sau îl puteți folosi pentru a aprinde și stinge convenabil luminile. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să alegeți dintre 2 moduri de funcționare. Modul Press este potrivit pentru butoane, iar modul Switch pentru întrerupătoare.

Asamblare și configurare simplă

Nu vă faceți griji cu privire la problemele legate de asamblare și configurare. Nu vă va lua mult timp! Nu aveți nevoie de niciun instrument pentru acest lucru – trebuie doar să lipiți produsul lângă comutator sau buton cu ajutorul autocolantului adeziv 3M. Mai mult, aveți nevoie doar de o singură baterie CR2 pentru a alimenta SwitchBot-S1, pe care o veți găsi în kit. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să o înlocuiți rapid – dispozitivul are o durată de funcționare de până la 600 de zile!

Telecomandă

Obțineți posibilitatea de a controla comutatorul de la distanță. Nu trebuie decât să folosești telecomanda SwitchBot (nu este inclusă) sau aplicația dedicată! De asemenea, puteți combina produsul cu SwitchBot Hub Plus / Mini, disponibil separat. Odată ce ați făcut acest lucru, veți putea controla în mod convenabil dispozitivele alese cu ajutorul comenzilor vocale – SwitchBot-S1 este compatibil cu Amazon Alexa, Siri și Google Assistant. De asemenea, funcționează cu IFTTT și SmartThings, permițându-vă să conectați mai multe dispozitive și să creați scene inteligente.

Setați temporizatoare și programe

Adaptați funcționarea dispozitivelor dvs. la programul dvs. Aplicația SwitchBot vă permite să setați temporizatoare și programe, astfel încât să puteți automatiza funcționarea aparatelor selectate. Faceți ca luminile să se stingă automat când plecați la serviciu și ca aparatul de cafea să pornească atunci când vă ridicați din pat. Veți descoperi că traiul într-o casă inteligentă este mult mai plăcut!

Inclus

  • SwitchBot-S1
  • Instrucțiuni de utilizare
  • 2x add-on pentru pornirea/oprirea dispozitivelor
  • Bandă adezivă de rezervă

Specificații:

Producător SwitchBot
Model SWITCHBOT-S1
Culoare Alb
Sursă de alimentare 1x baterie CR2 (furnizată)
Timp de funcționare Aproximativ 600 de zile
Tensiune 3 V
Conectivitate Bluetooth 4.2 sau superior
Raza de acțiune Până la 80 m (în aer liber)
Unghi de pivotare 135° max.
Greutate Aprox. 42 g
Dimensiuni Aprox. 43 x 37 x 24 mm
Cerințe de sistem iOS 11+, Android 5.0+, watchOS 4.0+.
Aplicație SwitchBot
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Assistant, Siri, IFTTT, SmartThings, Clova (este necesar SwitchBot Hub Plus / Mini, disponibil pentru achiziționare separat)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>