Compresor auto Baseus mini (negru)

183 lei

999 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Compresor auto Baseus mini CRCQ000001

Lipsă de aer în anvelopă în drum spre serviciu sau poate o problemă cu o cameră de bicicletă în timpul unei excursii cu bicicleta ? Mini compresorul Baseus va fi de încredere în astfel de situații. Cu ajutorul acestuia veți umfla instantaneu aerul din anvelope sau din bilă. Datorită designului compact al dispozitivului, îl veți depozita cu ușurință. Acesta poate fi alimentat de la orice priză auto de 12 V, iar afișajul cu LED-uri asigură un acces convenabil la cele mai importante informații.

Nu vă va dezamăgi niciodată

Mini-compresorul Baseus este un dispozitiv pe care vă puteți baza! Motorul produsului atinge până la 18.000 de rotații pe minut, astfel încât să puteți reumple rapid aerul din minge, de exemplu. Este nevoie de doar un minut pentru a umple o anvelopă cu 30l de aer. În schimb, veți umfla 4 anvelope de mașină în aproximativ 25 de minute.

Funcționare inteligentă

Un alt avantaj al dispozitivului este umflarea inteligentă. Setați presiunea dorită și lăsați pompa să funcționeze – când se atinge valoarea selectată, mini-compresorul se va opri automat. Cu Baseus, vă puteți bucura întotdeauna de o călătorie confortabilă.

Afișaj cu LED-uri

Pentru ca utilizarea mini-compresorului să fie mai comodă, dispozitivul este echipat cu un afișaj LED care vă va oferi cele mai importante informații. Ecranul va afișa rezultatul măsurării presiunii în timpul utilizării în unități: PSI sau Bar.

Compact

Puteți purta dispozitivul Baseus cu dvs. în orice moment. Mini-compresorul cântărește doar 480 g, iar dimensiunile sale sunt de 220 x 46 x 48 mm. Astfel, îl puteți introduce cu ușurință în rucsac, în geantă sau îl puteți depozita în torpedoul mașinii. În plus, produsul este echipat cu o lanternă pentru a facilita utilizarea acestuia după lăsarea întunericului.

Inclusă

  • Mini compresor
  • 2 vârfuri
  • Acul
  • Tub
  • Cablu de încărcare

Specificații

Producător Baseus
Model CRCQ000001
Tensiune de intrare 12V (prin intermediul prizei brichetei auto)
Sursă de lumină LED
Domeniul de presiune 0,2-150 PSI
Lungimea tubului 18cm
Viteza de pompare 30 l/min
Dimensiuni 220 x 46 x 48 mm
Greutate 480g
Lungime cablu 3m
Culoare negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>