Compresor auto Baseus mini cu baterie 2500mAh (negru)

266,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mini compresor auto de Baseus

Lipsă de aer în anvelopă sau poate o minge insuficient umflată? Mini compresorul wireless de la Baseus vă va ajuta să rezolvați probleme similare! Acest mic dispozitiv detectează automat nivelul de presiune și afișează valoarea acestuia pe ecranul încorporat. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu o baterie durabilă cu o capacitate de 2000 mAh. Cu ajutorul acestuia, puteți umfla rapid o anvelopă, o minge sau chiar o saltea. Mai multe accesorii practice sunt, de asemenea, incluse.

Umflare rapidă

Datorită unui cip inteligent, dispozitivul detectează presiunea și vă permite să umflați anvelopele sau mingile până la un anumit nivel. Acesta indică automat valoarea implicită a presiunii, dar o puteți ajusta dacă este necesar. Odată ce nivelul selectat este atins, compresorul se oprește automat. Dispozitivul poate umfla o anvelopă de mașină în aproximativ 4 minute, o anvelopă de bicicletă în aproximativ 3 minute și 40 de secunde, o anvelopă de motocicletă în aproximativ 2 minute și o minge în aproximativ 1 minut.

Lanternă încorporată

Acum puteți umfla în siguranță anvelopele chiar și pe timp de noapte. Compresorul a fost echipat cu o lanternă cu LED, care va fi utilă și atunci când faceți reparații minore după lăsarea întunericului. De asemenea, vă permite să transmiteți un semnal SOS. Acest lucru vă permite să atrageți cu ușurință atenția și să cereți ajutor dacă aveți nevoie de el.

Ușor de utilizat

Mini-compresorul de la Baseus este fabulos de ușor de utilizat. Acesta a fost echipat cu un mic afișaj care vă va oferi informații cu privire la valoarea actuală a presiunii, nivelul de încărcare a bateriei, precum și la modul de funcționare selectat. Sub ecran, există butoane plăcute la atingere care oferă acces convenabil la cele mai importante funcții ale dispozitivului. Cu ajutorul acestora, îl puteți porni sau opri, regla presiunea, selecta un mod și porni lanterna.

Baterie de lungă durată

Eliberați-vă de cabluri și obțineți o libertate aproape nelimitată. Bateria durabilă înseamnă că, atunci când este complet încărcat, compresorul poate umfla o anvelopă de mașină de aproximativ 9 ori (de la 2 la 2,5 bar), o anvelopă de motocicletă de aproximativ 17 ori, o anvelopă de bicicletă de aproximativ 8 ori și o minge de fotbal de aproximativ 54 de ori. În plus, în ciuda acestei capacități ridicate, dispozitivul este foarte mic – nu va ocupa prea mult spațiu în mașină.

Design îmbunătățit

Bateria robustă cu litiu 18650 nu este singurul avantaj al produsului. Compresorul este echipat cu un motor din cupru pur, care a fost proiectat pentru a oferi o performanță maximă, funcționând în același timp foarte silențios. În plus, datorită designului îmbunătățit și atent gândit, funcționarea unității este fiabilă și stabilă în aproape orice situație. Există, de asemenea, guri de aerisire pe ambele părți ale carcasei, care sunt responsabile pentru o disipare mai eficientă a căldurii.

Accesorii utile incluse

În kit veți găsi mai multe accesorii practice pentru a facilita utilizarea compresorului. Fabricat din cauciuc natural, furtunul este extrem de moale, dar durabil și rezistent la deteriorare. Acul de umflare este potrivit pentru bile, iar duzele interschimbabile sunt potrivite pentru anvelope de mașină, motocicletă și bicicletă și chiar pentru baloane. De asemenea, puteți folosi compresorul pentru a umfla cu succes o saltea.

Inclus

  • Mini compresor
  • Furtun pentru compresor
  • Cablu de încărcare
  • Ac de pompare
  • Duză mică
  • Duză mare

Specificații

Producător Baseus
Model CRNL040001
Culoare Negru
Greutate 610 g
Dimensiuni 78,2 x 140,2 x 42,6 mm
Tensiune de intrare 5 V / 2,4 A
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Putere nominală 22,2 Wh
Putere 54 W
Timp de încărcare Aprox. 4-5 h
Intervalul indicatorului de presiune Interval de funcționare: 5-120 psi;
Domeniu de detecție: 5-150 psi;

Notă: depășirea a 150 psi poate deteriora senzorul.

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>