Colmi SKY 7 Pro smartwatch (negru)

278,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Colmi SKY7 Pro smartwatch

Colmi SKY7 Pro este un ceas inteligent de calitate excelentă, care va deveni partenerul tău de încredere în fiecare zi. Fabricat din materiale durabile și rezistent la apă – îl puteți utiliza în aproape orice condiții. Funcționează timp de până la 7 zile cu o singură încărcare. Monitorizarea somnului și a ritmului cardiac vă vor ajuta să aveți mai multă grijă de sănătatea dvs., iar modurile sportive disponibile vă vor face să vă bucurați de antrenamente eficiente. SKY7 Pro se conectează, de asemenea, la Facebook sau WhatsApp și afișează notificări relevante.

Design robust și rezistent la apă

Ceasul inteligent este incredibil de ușor și confortabil de purtat. Prietenos cu pielea – se remarcă prin textura sa plăcută. De asemenea, este incredibil de robust și rezistent la deteriorări. Colmi SKY7 Pro este fabricat din materiale durabile care au fost supuse unor procese suplimentare de consolidare, sablare și lustruire. De asemenea, dispune de o rezistență la apă de 3ATM până la 30m – astfel încât îl puteți folosi fără griji în ploaie și în timp ce vă spălați pe mâini.

Monitorizarea ritmului cardiac

SKY7 Pro oferă funcții avansate de monitorizare a ritmului cardiac. Ceasul inteligent vă poate măsura direct tensiunea arterială – fără a fi nevoie să îl conectați la un smartphone. De asemenea, se remarcă prin acuratețea sa ridicată. Dispozitivul vă monitorizează ritmul cardiac 24 de ore pe zi, notificându-vă în timp real orice simptom îngrijorător – astfel încât să puteți reacționa imediat la el.

Aveți grijă de calitatea somnului dvs.

Ceasul inteligent are, de asemenea, o funcție de monitorizare a somnului. Un algoritm avansat colectează și calculează datele pe baza ritmului tău cardiac și a mișcărilor corpului. Acesta vă oferă informații cruciale despre odihna dvs. nocturnă. Acest lucru vă permite să schimbați eventualele obiceiuri proaste și să vă îmbunătățiți semnificativ calitatea somnului. Dormiți profund și treziți-vă odihnit – cu Colmi este posibil!

Măsoară SPO2

Un alt parametru pe care Colmi SKY7 Pro îl poate măsura este SPO2 de oxidare a sângelui. Ceasul inteligent monitorizează nivelurile acesteia 24 de ore pe zi, oferindu-vă informații cruciale. Un nivel prea scăzut de oxigen în sânge poate fi foarte periculos pentru sănătatea ta – așa că merită să ții mâna pe puls și să dobândești capacitatea de a reacționa instantaneu la nereguli periculoase.

Planificați-vă antrenamentul în consecință

Pentru a vă menține în formă, este important nu numai să faceți sport în sine, ci și să aveți grijă să ajustați intensitatea antrenamentelor, astfel încât să obțineți rezultatele dorite fără a risca să vă epuizați. Colmi SKY7 Pro oferă mai multe moduri de sport cu ajutorul cărora vă puteți planifica în mod optim exercițiile și vă puteți verifica progresul. Alegeți între alergare, ciclism sau drumeții montane – veți găsi cu siguranță ceva care să vi se potrivească.

Vă notifică instantaneu despre fiecare mesaj

Ceasul inteligent Colmi vă va notifica imediat despre un apel sau un mesaj primit. Îl poți conecta la smartphone-ul tău, precum și la platforme precum Facebook, Twitter, LinkedIn sau WhatsApp. Astfel, vei ști imediat că cineva a vrut să te contacteze. Nu veți rata niciun mesaj – chiar și în timpul unei zile deosebit de aglomerate și pline de obligații.

Până la o săptămână de utilizare cu o singură încărcare

Colmi SKY7 Pro oferă, de asemenea, o durată de funcționare incredibil de lungă. În modul standby, poate funcționa până la 3 săptămâni! Pe de altă parte, în utilizare normală, funcționează până la 7 zile cu o singură încărcare. Datorită performanței ridicate a dispozitivului, a procesorului cu consum redus de energie și a bateriei încăpătoare de 280 mAh, acesta vă va încânta prin fiabilitatea sa în orice situație.

Specificații

Producător Colmi
Model SKY7 Pro
Culoare Negru
Lățimea curelei 22 mm
Lungime curea 95/125 mm
Greutate 55,5 g
Afișaj 1,3″ TFT
Rezoluție 240×240
Bluetooth 4.0
Chip Nordic 52832
Capacitatea bateriei 280 mAh
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Timp de funcționare Până la aproximativ 5-7 zile
Compatibilitate Android 4.4 sau o versiune ulterioară/iOS 9.0 sau o versiune ulterioară
Rezistența la apă 3ATM
Limbi acceptate Smartwatch: chineză, engleză, japoneză, spaniolă, rusă, portugheză, franceză;
App: chineză, chineză tradițională, engleză, japoneză, coreeană, germană, rusă, spaniolă, italiană, franceză, vietnameză, portugheză;