Colmi P71 Smartwatch negru

88,00 lei

218 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Colmi P71 smartwatch (negru)

Cu Colmi P71 vă puteți monitoriza sănătatea și condiția fizică pe tot parcursul zilei. Ceasul inteligent dispune de un ecran mare de 1,9″ pentru acces convenabil la toate funcțiile. Bateria puternică asigură până la 7 zile de funcționare. Oferă peste 100 de moduri de sport și vă va ajuta să aveți mai multă grijă de sănătatea dvs. – monitorizează ritmul cardiac, saturația, somnul și ciclul menstrual. Vă permite să efectuați apeluri telefonice și, datorită gradului de protecție IP68, îl puteți utiliza fără să vă faceți griji cu privire la stropirile accidentale.

03Colmi/P71-BLACK/1

Ecran tactil mare

Ceasul inteligent Colmi este echipat cu un ecran tactil HD IPS mare de 1,9 inchi, care oferă o rezoluție de 240 x 284p. Drept urmare, imaginea este clară și ușor de citit, iar operarea este o joacă de copii. Cu toate acestea, nu se oprește aici! Puteți personaliza aspectul afișajului, alegând din cele peste 230 de modele de cadrane disponibile.

03Colmi/P71-BLACK/5

Peste 100 de moduri de sport

Doriți să aveți grijă de condiția dumneavoastră fizică? Sau poate doriți să vă îmbunătățiți performanța în sportul preferat? Ceasul inteligent Colmi este un partener de antrenament indispensabil! Acesta oferă peste 100 de moduri de sport, astfel încât există ceva care să se potrivească tuturor. Antrenament de forță, alergare, ciclism sau poate karate? Alegeți-vă activitatea preferată sau încercați ceva nou! De asemenea, smartwatch-ul monitorizează caloriile arse, ritmul cardiac, distanța parcursă, numărul de pași și multe altele. Atingeți-vă obiectivele sportive cu Colmi!

03Colmi/P71-BLACK/7

Aveți grijă de sănătatea dvs.

Colmi P71 vă va ajuta, de asemenea, să vă supravegheați sănătatea, astfel încât să puteți reacționa la timp la simptomele îngrijorătoare! Ceasul inteligent vă monitorizează ritmul cardiac 24 de ore pe zi, vă permite să vă monitorizați nivelul de saturație a oxigenului din sânge și oferă și o funcție de monitorizare a somnului. Astfel, veți înțelege mai bine obiceiurile dumneavoastră, ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătățiți calitatea somnului. De asemenea, sunt disponibile exerciții de respirație și un calendar menstrual pentru a vă urmări ciclul menstrual.

03Colmi/P71-BLACK/2

Rămâneți conectată cu lumea

Cu Colmi, nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde un mesaj important! Atunci când este asociat cu smartphone-ul tău, ceasul inteligent P71 te va informa instantaneu despre toate mesajele și notificările din aplicații, inclusiv Facebook, WhatsApp sau Instagram. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să vă gestionați apelurile – totul datorită difuzorului și microfonului încorporat! Poți răspunde cu succes la un apel primit, poți forma un număr din jurnalul ultimului apel sau poți adăuga un număr la contactele tale preferate. Vedeți cu ochii voștri cât de ușor este!

03Colmi/P71-BLACK/4

Caracteristici suplimentare

Și asta nu este tot ce are de oferit ceasul inteligent P71! Dispozitivul oferă asistența unui asistent vocal inteligent, astfel încât puteți verifica vremea sau porni playerul de muzică printr-o simplă comandă vocală. De asemenea, este posibil să controlezi de la distanță camera smartphone-ului tău, să verifici prognoza meteo, să setezi alarme sau chiar să te joci.

03Colmi/P71-BLACK/6

Având în vedere confortul

Ceasul inteligent este perfect pentru utilizarea zilnică. Datorită designului său ușor (39 g), îl puteți purta la încheietura mâinii toată ziua fără să vă faceți griji cu privire la disconfort. Datorită rezistenței la apă IP68, ceasul vă poate însoți în orice moment. Fără transpirație, ploaie sau stropiri accidentale. Îl puteți purta în timp ce spălați vasele, faceți exerciții fizice intense la sala de sport sau chiar și în timp ce vă plimbați pe vreme ploioasă fără griji.

03Colmi/P71-BLACK/8

Durată lungă de viață a bateriei

Plecați într-o excursie pe munte sau cu bicicleta? Sau așteptați cu nerăbdare un antrenament de alergare? Nu mai trebuie să vă faceți griji că ceasul dvs. inteligent refuză să funcționeze atunci când aveți nevoie de el! Dispune de o baterie de lungă durată de 230 mAh, care permite până la 7 zile de funcționare cu o singură încărcare. Iar în modul standby, ceasul poate rezista până la 30 de zile (?)! Încărcarea acestuia vă va lua aproximativ 2 ore, iar cablul magnetic pe care îl veți găsi în kit vă va ușura această sarcină.

03Colmi/P71-BLACK/3

Inclus

  • ceas inteligent
  • cablu magnetic
  • manual de utilizare
Producător Colmi
Model P71
Culoare Negru
Afișaj 1,9″ IPS HD
Rezoluție 240 x 284p
Chip RTL8763EWE
Versiunea Bluetooth 5.2 (?)
Raza de acțiune 10 m
Baterie Litiu-polimer
Capacitatea bateriei 230 mAh
Timp de funcționare până la 7 zile
Timp de așteptare până la 15 zile
Timp de încărcare aprox. 2 ore
Grad de protecție IP68
Număr de moduri de sport 100+
Greutate 39 g (cu curea)
Compatibilitate Android 5.1 și versiuni ulterioare, iOS 8.0 și versiuni ulterioare
Dimensiuni 45,5 x 37,9 x 11,2 mm
Lungime curea 22 mm
Material ABS + PC
Material curea Silicon
Aplicație Pubu Wear