Colmi P60 smartwatch (negru)

42 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Colmi P60 smartwatch (negru)

Colmi P60 este un asistent inteligent care vă va face viața de zi cu zi mai ușoară. Ecranul TFT de 1,96″ este responsabil pentru imaginea clară și de înaltă calitate, în timp ce designul ușor și minimalist asigură confortul de utilizare și arată foarte bine. Mai mult, vă va permite să aveți grijă de sănătatea și de fitnessul dvs. cu funcții practice și peste 100 de moduri de sport. În plus, vă permite să răspundeți la apelurile primite, să verificați prognoza meteo, să faceți fotografii de la distanță și multe altele. Vedeți cu ochii voștri!

03Colmi/P60-Black/3

Acces clar la informații

Cu Colmi P60, puteți citi cu ușurință noile notificări și ajusta setările. Ceasul inteligent oferă un ecran TFT dreptunghiular de 1,96″ cu o rezoluție de 320x386p, ceea ce se traduce prin imagini de calitate HD. În plus, se remarcă prin designul său elegant și minimalist – se va potrivi cu aproape orice stil.

03Colmi/P60-Black/2

Vă ajută să vă mențineți în formă

Vă place să vă petreceți timpul liber în mod activ sau poate doriți să vă încercați o nouă disciplină? Colmi P60 vă va ajuta! Ceasul inteligent este echipat cu peste 100 de moduri de sport, așa că există ceva pentru toată lumea. Puteți alege între alergare, ciclism, badminton, pilates, schi, tenis și cățărare, printre altele. Mai mult, smartwatch-ul recunoaște exercițiile cu bară, de exemplu, și generează automat un raport de antrenament, astfel încât să vă puteți urmări progresul.

03Colmi/P60-Black/8

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră

Colmi P60 vă va ajuta să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Acesta numără pașii, caloriile arse și distanța. Mai mult, biosenzorul încorporat monitorizează ritmul cardiac 24 de ore din 24, astfel încât să vă puteți urmări sănătatea în orice moment. În plus, măsoară saturația sângelui, înregistrează timpul de somn și calitatea somnului. Puteți apoi să lucrați la obiceiurile dvs. pe baza datelor generate.

03Colmi/P60-Black/5

Rămâneți la curent

Împerechează-ți smartphone-ul cu ceasul inteligent și nu pierde informații importante. Colmi P60 afișează notificările privind apelurile primite, mesajele SMS etc. Tot ceea ce este important este acum la îndemâna dvs. – trebuie doar să ridicați încheietura mâinii.

03Colmi/P60-Black/4

Asistentul dvs. inteligent

Pentru și mai mult confort, ceasul inteligent este echipat cu o serie de funcții utile. De pe Colmi P60 puteți efectua un apel, verifica prognoza meteo, seta ceasul deșteptător și cronometrul. De asemenea, este posibil să gestionați playerul muzical sau să utilizați calendarul menstrual. La rândul său, butonul de declanșare de la distanță vă va permite să faceți o fotografie.

03Colmi/P60-Black/7

Până la 7 zile cu o singură încărcare

Ceasul inteligent este echipat cu o baterie litiu-polimer de 230 mAh, ceea ce se traduce prin aproximativ 5-7 zile de funcționare. Pe de altă parte, acesta rămâne în modul standby timp de 15 zile. De asemenea, veți găsi inclus un cablu de încărcare magnetic – după aproximativ 2 h, ceasul inteligent va fi gata pentru utilizare ulterioară.

03Colmi/P60-Black/6

Inclus

  • smartwatch
  • cablu magnetic de încărcare USB
  • manual de utilizare
Producător Colmi
Model P60
Culoare negru
Dimensiuni 43,8 x 36 x 10,5 mm
Material silicon, aliaj de zinc, ABS+PC
Greutate 49 g
Lățimea curelei 22 mm
Compatibilitate Android 4.4 (sau o versiune ulterioară), iOS 8.0 (sau o versiune ulterioară), Harmony OS
Aplicație Da Fit
Rezistența la apă IP67
Actualizare OTA
Chip Realtek RTL8763E
Memorie RAM 578 KB, ROM 128 MB
Conexiune Bluetooth BLE5.2 (aplicație) + BT3.0 (conectivitate)
Raza de acțiune 10 m
Afișaj TFT
Diagonala ecranului 1.96″
Rezoluție 320 x 386 p
Baterie reîncărcabilă Litiu-polimer
Capacitatea bateriei 230 mAh
Timp de încărcare aprox. 2 h
Timp de funcționare 5~7 zile
Timp de funcționare în modul standby 15 zile
Limbi acceptate smartwatch: engleză / chineză / japoneză / coreeană / germană / franceză / spaniolă / arabă / rusă / ucraineană / italiană / portugheză / indoneziană; aplicația: Engleză / chineză simplificată / japoneză / coreeană / germană / franceză / spaniolă / arabă / rusă / chineză tradițională / ucraineană / italiană / portugheză / olandeză / poloneză / suedeză / finlandeză / daneză / norvegiană / maghiară / cehă / bulgară / română / slovacă / letonă / indoneziană / thailandeză / turcă / vietnameză / hindi / pashto / lituaniană / estonă / slovenă / croată / greacă