Colmi P28 Plus smartwatch (negru)

229 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Colmi P28 Plus smartwatch (negru)

Simplificați-vă viața și fiți sigur că nu pierdeți nimic important. Ceasul inteligent Colmi P28 Plus vă va notifica mesajele primite și vă va permite să vorbiți la telefon. De asemenea, se remarcă prin durata lungă de funcționare și rezistența la apă IP67. Avantajul său suplimentar este reprezentat de ecranul mare de 1,69″ cu o rezoluție de 240×280. Dispozitivul oferă, de asemenea, o serie de funcții utile, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac și a somnului. De asemenea, puteți alege dintre 28 de moduri de sport.

Afișaj de 1,69″.

Operarea convenabilă a ceasului inteligent este permisă de un ecran TFT de 1,69″ cu o rezoluție de 240×280. Acesta oferă o imagine luminoasă și clară și este fabricat din sticlă 2.5D de înaltă calitate. Se distinge, de asemenea, prin margini extrem de înguste, astfel încât vă puteți bucura de un câmp vizual mai larg. Există, de asemenea, opțiunea de a personaliza aspectul ecranului în funcție de preferințele dvs. – alegeți din peste 100 de modele de cadrane disponibile sau încărcați propria fotografie!

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră

Țineți totul sub control și dobândiți capacitatea de a reacționa rapid la orice schimbare îngrijorătoare. Ceasul inteligent poate chiar să vă măsoare ritmul cardiac 24 de ore din 24 și vă măsoară, printre altele, saturația de oxigen din sânge. De asemenea, se va dovedi util ca calendar menstrual și îți va reaminti să faci mișcare și să bei apă. Este disponibilă și o funcție de monitorizare a somnului – cunoașteți-vă ceasul biologic, schimbați eventualele obiceiuri proaste și, în sfârșit, dormiți!

Nu veți rata nimic important

Nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde informații importante. Ceasul inteligent vă va notifica imediat mesajele primite – este compatibil cu cele mai populare aplicații, cum ar fi Facebook, WhatsApp și Twitter. De asemenea, puteți utiliza dispozitivul pentru a vorbi comod la telefon (prin Bluetooth). Răspundeți la un apel sau formați un număr de pe ecranul ceasului – nu mai este nevoie să căutați smartphone-ul!

Adaptat pentru dvs.

Ceasul inteligent P28 Plus este extrem de ușor și confortabil – îl puteți purta la încheietura mâinii pentru perioade lungi de timp fără să vă faceți griji cu privire la disconfort. În același timp, dispozitivul arată foarte bine – are un design modern și minimalist. Este completarea perfectă pentru multe look-uri! De asemenea, smartwatch-ul se remarcă prin rezistența la apă IP67 – nu trebuie să-l dai jos când te speli pe mâini, când mergi la un antrenament sau când ieși din casă pe timp de ploaie.

28 de moduri de sport

Planificați antrenamente din ce în ce mai eficiente, urmăriți-vă progresul și stabiliți-vă următoarele obiective de atins. Ceasul inteligent măsoară distanțele parcurse și îți monitorizează ritmul cardiac în timpul exercițiilor fizice, numără, de asemenea, pașii și caloriile arse. De asemenea, oferă 28 de moduri sportive din care poți alege. Plimbare, alergare, ciclism, alpinism, fotbal, dans sau poate bowling? Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău!

Ore lungi de lucru

Nu vă faceți griji că trebuie să vă încărcați frecvent ceasul inteligent. P28 Plus este echipat cu o baterie de lungă durată de 235 mAh. Aceasta îi aduce durata de funcționare până la 3 zile cu utilizare normală sau 5 zile în modul de așteptare dacă folosești apelurile telefonice prin Bluetooth și 7 zile cu utilizare normală și 25 de zile în modul de așteptare dacă nu le folosești.

Chiar mai multe caracteristici

Posibilitățile nu se termină aici – smartwatch-ul oferă și mai multe funcții utile, perfecte pentru utilizarea zilnică. De exemplu, îl puteți utiliza pentru a opera de la distanță camera foto și playerul de muzică ale smartphone-ului dvs. sau pentru a verifica prognoza meteo și a seta ceasul deșteptător. Nu vă amintiți unde v-ați pus telefonul cuplat? Colmi P28 Plus vă va facilita localizarea acestuia!

Specificații:

Producător Colmi
Model P28 Plus
Culoare Negru
Afișaj 1.69″ TFT
Rezoluția ecranului 240×280
Chip RTL8762C
Memorie RAM: 192 KB; ROM: 64 MB;
Capacitatea bateriei 235 mAh
Timp de funcționare În timpul utilizării apelurilor telefonice prin Bluetooth: aprox. 3 zile (utilizare normală) / aprox. 5 zile (mod standby);
Fără utilizarea apelurilor telefonice prin Bluetooth: aprox. 7 zile (utilizare normală) / aprox. 25 zile (mod standby);
Încărcare Magnetică
Rezistent la apă IP67
Dimensiuni 43,5 x 36 x 11 mm
Lungime curea 255 mm, reglabilă între 155 și 235 mm
Aplicație Da Fit
Compatibilitate Android 4.4 și versiuni ulterioare, iOS 8.0 și versiuni ulterioare

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>