Colmi i20 smartwatch (negru)

Prețul inițial a fost: 288,00 lei.Prețul curent este: 236,00 lei.

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Colmi i20 smartwatch (negru)

Acest ceas inteligent la îndemână vă va îmbunătăți confortul vieții. Colmi i20 cântărește doar aproximativ 50 g, iar ecranul tactil mare oferă acces ușor la cele mai importante informații și funcții. O serie de moduri de sport vă vor facilita îngrijirea formei fizice, în timp ce monitorizarea somnului sau a ritmului cardiac vă va ajuta să vă monitorizați sănătatea. În viața de zi cu zi, funcții precum alarma și notificările din aplicații vă vor fi de folos. O durată lungă de funcționare de 7 zile, rezistența la apă și un design modern sunt avantaje suplimentare.

Funcționare convenabilă

Ceasul inteligent Colmi i20 este echipat cu un ecran IPS 2,5 D de 1,32 inchi cu o rezoluție de 360 x 360 px. Ecranul mare cu colțuri rotunjite garantează accesul confortabil la informații, dar și operarea confortabilă a smartwatch-ului. Acesta a fost acoperit cu sticlă călită, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârieturi sau deteriorări. Important este faptul că puteți schimba cadranele ceasului și le puteți ajusta în funcție de preferințele dvs.

Pentru sănătatea dumneavoastră

Colmi i20 vă va ușura monitorizarea zilnică a sănătății dumneavoastră. Este echipat cu o funcție de monitorizare a somnului care vă va ajuta să vă dezvoltați obiceiuri bune și vă va ajuta să vă creșteți calitatea somnului. În plus, ceasul inteligent monitorizează ritmul cardiac și tensiunea arterială, astfel încât să puteți reacționa rapid la schimbările îngrijorătoare.

Pentru cei activi

Faci mult sport? Sau doriți să vă îmbunătățiți condiția fizică? Ceasul inteligent Colmi i20 oferă până la 19 moduri de sport care vă vor facilita planificarea antrenamentului și vă vor oferi informații despre pașii făcuți, caloriile arse sau distanța parcursă. Alegeți dintre fotbal, ciclism, volei, mers pe jos, baschet, alergare sau tenis – există câte ceva pentru toată lumea.

Însoțitorul perfect pentru fiecare zi

Ceasul inteligent Colmi i20 oferă multe funcții practice, excelente pentru utilizarea zilnică. De exemplu, puteți seta o alarmă pentru a nu uita de o întâlnire importantă sau pentru a verifica vremea. În plus, ceasul inteligent vă va anunța de primirea unui apel sau a unei notificări de la diverse aplicații, oferă, de asemenea, un jurnal de apeluri, o funcție de căutare a ceasului și controlul muzicii.

Durată lungă de funcționare

Bateria de 280 mAh este responsabilă pentru durata lungă de funcționare a ceasului inteligent Colmi i20. Ceasul inteligent poate funcționa timp de 7 zile și în standby până la 30 de zile. Cablul magnetic inclus face ca reînnoirea energiei ceasului inteligent să fie comodă.

Ușor și la îndemână

Cureaua din silicon a ceasului are o lungime reglabilă (140 – 230 mm), astfel încât o puteți ajusta cu ușurință în funcție de nevoile dvs. Greutatea redusă a ceasului inteligent (51 g) și nivelul de rezistență la apă IP67 contribuie, de asemenea, la confortul ridicat de utilizare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ploaie sau picături de transpirație. Prețuiești originalitatea? Profitați de fețele de ceas interschimbabile sau creați-vă propriile fețe.

Inclus

  • Ceas inteligent
  • Cablu magnetic
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Colmi
Model i20
Afișaj 1.32″, IPS, 360 x 360 px
Protecția ecranului Sticlă călită
Chip Realtek RTL8762DT, JieLi HN333
Bluetooth 4.0 și superior
Încărcare Cablu magnetic
Capacitatea bateriei 280 mAh
Timp de încărcare Aprox. 2,5 h
Timp de funcționare Aprox. 7 zile
Timp de funcționare în modul standby Aproximativ 30 de zile
Material Aliaj de aluminiu
Greutate Aprox. 51 g
Curea Silicon, detașabilă
Dimensiuni 45 x 45 x 10,5 mm
Lățimea curelei 10 mm
Culoare Negru
Rezistența la apă IP67
Sisteme acceptate iOS 9.0 (sau o versiune ulterioară), Android 4.4 (sau o versiune ulterioară)
Aplicație FitCloudPro
Limbi acceptate

Smartwatch: chineză simplificată, chineză tradițională, engleză, germană, rusă, spaniolă, portugheză, franceză, japoneză, arabă, olandeză, italiană, croată, greacă, ebraică, coreeană, malaeziană, poloneză, thailandeză, vietnameză, finlandeză, română, turcă, croată.

Aplicație: chineză, chineză tradițională, engleză, ucraineană, rusă, croată, maghiară, turcă, greacă, germană, italiană, cehă, slovacă, japoneză, franceză, poloneză, persană, thailandeză, suedeză, finlandeză, olandeză, portugheză, spaniolă, albaneză, arabă, coreeană.

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>