Colmi i10 smartwatch (negru)

197 lei

31 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Colmi i10 smartwatch (negru)

Un ecran IPS de 1,28 inch, un design ușor și o serie de funcții utile sunt principalele avantaje ale ceasului inteligent Colmi i10. Acesta oferă până la 29 de moduri de sport, are un senzor de ritm cardiac PPG, monitorizează sănătatea și calitatea somnului. Vă permite să răspundeți și să respingeți apeluri, precum și să activați un asistent vocal. Colmi i10 este rezistent la apă IP67, iar cu ajutorul cadranelor interschimbabile, îl vei putea ajusta în funcție de preferințele tale. Vedeți ce mai oferă.

Afișaj IPS clar

Ecranul tactil de 240 x 240 px oferă acces convenabil la cele mai importante funcții și puteți citi cu ușurință informațiile afișate. Important este faptul că poți personaliza fața ceasului inteligent i10 și poți alege dintr-o varietate de modele interesante și colorate.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră

Ceasul inteligent este echipat cu un senzor de ritm cardiac PPG de înaltă calitate și vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac în timp real. În plus, ceasul inteligent vă permite să vă măsurați tensiunea arterială și saturația, precum și să vă monitorizați calitatea somnului. Dispozitivul va trimite chiar și un memento pentru hidratare și activitate fizică.

29 de moduri de sport

Ceasul inteligent Colmi i10 este accesoriul perfect pentru cei cărora le place să fie activi. Acesta oferă până la 29 de moduri de sport, astfel încât există câte ceva pentru fiecare utilizator. Ceasul inteligent va oferi informații despre numărul de pași făcuți, distanța parcursă, caloriile arse sau ritmul cardiac.

Însoțitorul perfect pentru întreaga zi

Colmi i10 oferă multe funcții practice care vă vor ușura viața de zi cu zi și vă vor menține conectat la lume. Cu ajutorul său, puteți răspunde sau respinge un apel, seta o alarmă sau activa asistentul vocal. În plus, i10 va oferi informații despre prognoza meteo și va afișa notificări dintr-o mare varietate de informații.

Adaptat la nevoile dvs.

Cureaua detașabilă din silicon iese în evidență cu o lățime de 22 mm și este reglabilă între 88 și 118 mm în lungime. Astfel, îi puteți ajusta dimensiunea în funcție de nevoile dumneavoastră individuale pentru a vă bucura de un nivel ridicat de confort. Butonul din oțel inoxidabil rezistent la apă asigură o funcționare confortabilă și este extrem de durabil.

Inclus

  • Ceas inteligent
  • Cablu magnetic
  • Manual de utilizare
Producător Colmi
Model i10
Afișaj 1.28″, IPS, 240 x 240 px
Protecția ecranului Sticlă
Chip Goodix GR5515, JieLi AC6963A
Bluetooth 5.1
Încărcare Cablu magnetic
Capacitatea bateriei 220 mAh
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Timp de funcționare Aprox. 2-3 zile
Timp de funcționare în modul standby Aprox. 7 zile
Material Aliaj de zinc+PC
Greutate Aprox. 49 g
Curea Silicon, detașabilă
Dimensiuni 44,5 x 44,5 x 11,5 mm
Lățimea curelei 22 mm
Culoare Negru
Rezistența la apă IP67
Sisteme acceptate iOS 8.0 (sau o versiune ulterioară), Android 4.4 (sau o versiune ulterioară)
Aplicație Da Fit
Actualizări OTA
Limbi acceptate

Smartwatch: engleză, chineză, japoneză, japoneză, coreeană, germană, franceză, spaniolă, arabă, rusă, chineză tradițională, ucraineană, italiană, portugheză.

Aplicație: engleză, chineză simplificată, japoneză, coreeană, germană, franceză, spaniolă, arabă, rusă, chineză tradițională, ucraineană, italiană, portugheză, olandeză, poloneză, suedeză, finlandeză, daneză, norvegiană, maghiară, cehă, bulgară, română, slovacă, letonă, indoneziană, thailandeză, turcă, vietnameză, hindi, pashto, lituaniană, estonă, slovenă, croată, greacă.