Colmi C61 smartwatch (negru)

135,00 lei

180 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Colmi C61 smartwatch (negru)

Doriți să aveți grijă de forma dvs. fizică? Sau sunteți în căutarea unui smartwatch versatil, perfect pentru utilizarea zilnică? C61 de la Colmi se va dovedi a fi un adevărat succes! Dispozitivul oferă peste 100 de moduri diferite de sport și poate monitoriza, de asemenea, somnul, ritmul cardiac și saturația de oxigen din sânge. Funcționarea sa convenabilă este permisă de un ecran tactil mare de 1,9″. De asemenea, ceasul inteligent vă permite să vorbiți la telefon și este rezistent la apă IP67.

Afișaj mare IPS HD

Bucurați-vă de funcționarea confortabilă a ceasului inteligent. Colmi C61 este echipat cu un ecran mare de 1,9″, care a fost creat cu sticlă 3D durabilă și oferă o imagine luminoasă și clară în aproape toate condițiile. În plus, dispozitivul se remarcă prin marginile sale înguste (0,8 mm) și un raport ecran/corp impresionant de aproximativ 95%. De asemenea, puteți personaliza aspectul ceasului inteligent după bunul dumneavoastră plac, alegând dintre cele peste 150 de modele de cadrane disponibile sau încărcând fotografia dumneavoastră.

Funcționare fiabilă – durată de viață lungă

Cipul RTL8762D îmbunătățit este responsabil pentru funcționarea eficientă și stabilă a smartwatch-ului. În plus, C61 utilizează Bluetooth 5.1 pentru o transmisie rapidă și fiabilă și un consum redus de energie. De remarcat, de asemenea, memoria mare a dispozitivului, care găzduiește cu ușurință cinci tipuri de interfețe de utilizator și până la 28 de modele de cadrane. Un avantaj suplimentar al ceasului este durata lungă de funcționare, care ajunge la 7 zile în cazul utilizării normale sau la 15 zile în modul standby.

Rămâneți conectat

Cu Colmi, nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți ceva important. Ceasul inteligent C61 vă va informa instantaneu cu privire la mesajele și notificările primite. Pentru a le citi, nu trebuie decât să ridicați încheietura mâinii! Dispozitivul vă va permite, de asemenea, să vorbiți la telefon – are un difuzor și un microfon încorporate. Puteți să răspundeți cu ușurință la un apel primit, să închideți sau să sunați înapoi la numărul stocat în registrul ceasului.

Antrenați-vă eficient

Ceasul inteligent vă va ajuta, de asemenea, să vă planificați următorul antrenament. C61 vă numără pașii și caloriile arse, măsoară, de asemenea, distanțele parcurse și vă monitorizează ritmul cardiac în timpul exercițiilor fizice. De asemenea, aveți la dispoziție peste 100 de moduri de sport. Ciclism, baschet, alergare, badminton? Alegeți-vă sportul preferat sau încercați ceva nou! Cu Colmi, vă puteți urmări în mod convenabil progresul și vă puteți stabili obiective de atins.

Aveți grijă de sănătatea dvs.

Țineți-vă degetul pe puls și aflați imediat despre orice simptom îngrijorător. În acest fel, puteți reacționa la ele suficient de repede! Ceasul inteligent C61 poate chiar să vă măsoare ritmul cardiac non-stop și vă monitorizează somnul. Cu ajutorul său, veți înțelege mai bine funcționarea ceasului dvs. biologic, veți elimina obiceiurile proaste și veți începe, în sfârșit, să dormiți suficient! Dispozitivul vă permite, de asemenea, să vă monitorizați saturația de oxigen din sânge.

Ideal pentru utilizarea zilnică

Ceasul inteligent Colmi C61 nu este doar funcțional, ci și extrem de ușor și confortabil. Puteți chiar să-l purtați la încheietura mâinii toată ziua fără să vă faceți griji cu privire la disconfort! Dispozitivul se distinge și prin rezistența la apă IP67. Nu trebuie să îl dați jos de la încheietura mâinii atunci când spălați vasele, faceți exerciții fizice sau ieșiți din casă în ploaie – nu este afectat de picăturile de apă, transpirație sau stropii accidentali! De asemenea, ceasul inteligent arată incredibil de elegant – și cu siguranță va fi pe placul multor utilizatori.

Asistent inteligent la încheietura mâinii

Cu Colmi C61, tot ceea ce aveți nevoie vă este la îndemână. Ceasul inteligent vă permite să utilizați în mod convenabil asistența unui asistent vocal inteligent. Acest lucru înseamnă că, de exemplu, cu doar câteva cuvinte puteți, de exemplu, să sunați un prieten, să verificați prognoza meteo actuală, să redați lista de redare preferată sau să aflați cât este ceasul. Posibilitățile sunt aproape infinite!

Specificații:

Producător Colmi
Model C61
Culoare Negru
Afișaj 1.9″ IPS
Bluetooth 5.1
Rezoluția ecranului 240×280
Capacitatea bateriei 230 mAh
Timp de funcționare Utilizare normală: aprox. 7 zile;
Mod standby: aprox. 15 zile;
CPU RTL8762D
Rezistență la apă IP67
Compatibilitate Android 4.4 și versiuni ulterioare, iOS 9.0 și versiuni ulterioare
Limbi acceptate Chineză, chineză tradițională, engleză, germană, rusă, spaniolă, portugheză, franceză, japoneză, arabă, olandeză, italiană, cehă, greacă, ebraică, malaysiană, farsi, poloneză, thailandeză, vietnameză, finlandeză, turcă, croată, ucraineană

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>