Colmi C60 smartwatch (negru)

42,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Colmi C60 smartwatch (negru)

Colmi C60 este un smartwatch funcțional cu un ecran tactil IPS de înaltă calitate. Acesta oferă o serie de funcții de monitorizare a sănătății și până la 19 moduri de sport. Dispune de o durată lungă de funcționare și de un design ușor și rezistent la apă.

Ecran de înaltă calitate

C60 dispune de un ecran tactil IPS de 1,9″ (240 x 280 px). Acesta oferă culori vii, naturale și un control confortabil al funcționării dispozitivului. Optați pentru o combinație de funcționalitate și confort – fără compromisuri!

Funcționalitate extinsă

Dispozitivul va fi o alegere ideală pentru cei cu un stil de viață activ. Acesta oferă până la 19 moduri de sport – cu siguranță veți găsi ceva care să vi se potrivească. În plus, are un senzor de saturație a sângelui și o funcție de monitorizare a ritmului cardiac și a calității somnului. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră oferindu-vă o sursă de informații despre corpul dumneavoastră!

Design inteligent

Ceasul inteligent se alimentează de la o baterie puternică de 210 mAh care garantează o autonomie de până la 5-7 zile. În plus, designul dispozitivului se remarcă prin ușurința extremă și prin gradul de rezistență la apă IP67. De asemenea, acesta dispune de un microfon și un difuzor încorporat.

Mai multe capacități

Colmi C60 permite sincronizarea aplicațiilor selectate, cum ar fi Facebook, SMS, Instagram, Twitter etc., cu notificările de pe smartphone. De asemenea, suportă controlul apelurilor primite. Cu acest dispozitiv, sunteți sigur că nu veți pierde nicio veste importantă!

Kitul include:

  • Ceas inteligent
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Colmi
Model C60
Chipset Realtek RTL8762DK
Senzor HS3300
Afișaj IPS tactil de 1,9″, 240 x 280 px
Baterie Litiu-polimer, 210 mAh
Timp de funcționare 5-7 zile (până la 30 de zile în modul standby)
Timp de încărcare Aprox. 2 ore
Microfon Da
Difuzor Da
Compatibilitate sistem Android 4.4 sau o versiune ulterioară, iOS 8.0 sau o versiune ulterioară, Harmony OS
Clasa de rezistență la apă IP67
Greutate 48 g
Dimensiuni 43 x 36,5 x 10,6 mm
Limbi de interfață Chineză, engleză, spaniolă, portugheză, germană, italiană, franceză, rusă, japoneză, poloneză, vietnameză, arabă, ebraică, thailandeză, croată, turcă, malaeziană, finlandeză, greacă, română

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>