Clopot electric pentru biciclete Rockbros CB1709 (albastru)

51 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Clopot electric pentru biciclete Rockbros CB1709 (albastru)

Cu gândul la ciclismul în siguranță, a fost creat clopotul electric pentru biciclete Rockbros. Acesta va fi potrivit pentru aproape orice ghidon și, datorită carcasei sale din silicon, puteți fi siguri că nu veți deteriora nicio parte a bicicletei. În plus, îl puteți folosi fără teamă pe orice vreme, deoarece este rezistent la apă.

Utilizare confortabilă

Clopotul de bicicletă Rockbros se adaptează la nevoile dvs. datorită posibilității de a selecta până la 3 moduri diferite de sunet. Are o putere de ieșire de 90 dB, așa că puteți fi sigur că fiecare trecător îl va auzi. Bateria vă poate dura până la un an și poate fi înlocuită cu ușurință dacă este necesar.

Siguranță garantată

Clopotul de bicicletă este rezistent la apă, ceea ce înseamnă că vă va servi în orice vreme. În plus, nu vă veți răni mâinile când îl folosiți, deoarece este fabricat din silicon rezistent. În plus, nu va ocupa mult spațiu datorită dimensiunilor sale reduse. Îl veți monta pe aproape orice ghidon, fără riscul de a-l deteriora.

Specificații:

Producător Rockbros
Model CB1709
Greutate 33 g
Dimensiuni 3,5 × 3 cm
Volum 90 dB
Material Silicon
Culoare Albastru

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}