Cilindru facial cu EMS și microcurent cald ANLAN 01-AAMY01-02A

255 lei

52 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Cilindru facial cu EMS și compresă caldă ANLAN 01-AAMY01-02A

Bucurați-vă de o piele frumoasă, netedă și bine îngrijită. Rola facială ANLAN vă va oferi un masaj relaxant, oferă, de asemenea, o compresă caldă (aprox. 40°C) și utilizează microcurenți EMS. Ca rezultat, reduce aspectul ridurilor, întărește tenul și reduce umflăturile. Poate fi folosit pentru a contura cu ușurință ovalul feței pentru a crea o formă de V. Dispozitivul este extrem de ușor de utilizat și funcționează fără fir. De asemenea, se remarcă prin designul său ușor și la îndemână, astfel încât îl puteți avea mereu la îndemână.

Obțineți forma feței pe care o doriți

Doriți să oferiți feței dvs. un aspect frumos și tineresc? Cilindrul cu role ANLAN te va ajuta! Printre altele, dispozitivul te va ajuta să accelerezi arderea grăsimilor și să îmbunătățești circulația, astfel încât să poți obține fără efort conturul dorit al liniei bărbiei tale. Cu doar aproximativ 10 minute de masaj pe zi, puteți da feței dvs. o formă de V și o puteți întineri vizibil!

Descoperiți puterea microcurenților EMS

Masajul singur nu este suficient – rola ANLAN folosește, de asemenea, microcurenți EMS, care pătrund în straturile profunde ale pielii și stimulează mușchii pentru a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea. Aceștia susțin, de asemenea, producția de colagen. Toate acestea înseamnă că vă puteți bucura de un efect de lifting fantastic. Fața dumneavoastră nu a arătat niciodată mai bine!

Funcția de compresă caldă

Rollerul vă permite, de asemenea, să folosiți funcția de compresă caldă. Dispozitivul interacționează cu pielea la o temperatură de aproximativ 40°C pentru a deschide ușor, dar eficient, porii. Acest lucru, combinat cu microcurenții EMS, face ca pielea să absoarbă mult mai bine substanțele nutritive. Acest lucru înseamnă că, cu ajutorul ANLAN Roller, puteți îmbunătăți cu ușurință efectul produselor cosmetice preferate!

Ușor de utilizat

Utilizarea rolei nu vă va cauza nicio problemă. Mai întâi, spălați-vă fața și apoi ștergeți-o. Apoi, aplicați tonerul sau serul preferat. Apoi procedați la masarea sub ochi, de o parte și de alta a nasului, pe frunte, obraji sau în zona gâtului. Efectele pot fi observate după doar aproximativ 40 de zile de utilizare a rolei!

Ușor, portabil, fără fir

Plecați în vacanță? Nu sacrificați îngrijirea optimă a feței în timp ce sunteți plecat! Rola este extrem de ușoară și la îndemână și, datorită designului său compact, nu va ocupa mult spațiu în geantă sau valiză. În plus, dispozitivul funcționează fără fir – nu trebuie să fiți limitat de cabluri prea scurte. Timpul său de lucru ajunge la 90 de minute cu o singură încărcare.

Inclus

  • Cilindru pentru față
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător ANLAN
Denumire Dispozitiv cu role de frumusețe
Model 01-AAMY01-02A
Intrare 5 V 1 A
Capacitatea bateriei 1100 mAh
Timp de încărcare Aprox. 4 h
Timp de funcționare aprox. 90 min
Oprire automată După 6 minute (un mod)
Temperatura de comprimare 40°C ±3°C
Material PC, aliaj de zinc
Greutate 95 g
Dimensiuni 148 x 44,5 x 34 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>