Choetech T588-F 3in1 încărcător magnetic inductiv 15W (negru)

162,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Choetech T588-F 3in1 încărcător magnetic inductiv 15W (negru)

Încărcătorul inductiv Choetech T588-F vă permite să încărcați 3 dispozitive în același timp și, datorită designului său pliabil, este foarte ușor de transportat. De asemenea, poate acționa ca un suport practic pentru smartphone-ul dvs. De asemenea, se remarcă prin puterea sa mare de ieșire de până la 15 wați. Faceți mai ușor să vă păstrați biroul ordonat și încărcați în mod convenabil iPhone-ul, Apple Watch și AirPods!

Choetech/T588-F-Black/1

Încărcați simultan 3 dispozitive

Uitați de cablurile încurcate, păstrați-vă biroul ordonat și nu așteptați ca un dispozitiv să fie gata înainte de a încărca altul. Încărcătorul T588-F îți permite să încarci fără fir 3 dispozitive în același timp – iPhone seria 12 / 13 / 14, Apple Watch și AirPods. Cu Choetech vă va fi mai ușor să vă organizați corect spațiul și să economisiți timp!

Choetech/T588-F-Black/4

Suport practic

Datorită designului său pliabil și a magneților încorporați, încărcătorul va funcționa bine și ca suport pentru telefon. Nu trebuie decât să vă așezați smartphone-ul pe el și să vizionați confortabil un videoclip pe YouTube, să pregătiți o notă pentru studii sau să participați la o videoconferință. Eliberați-vă mâinile și bucurați-vă de și mai mult confort!

Choetech/T588-F-Black/5

Design atent gândit

Silicon de înaltă calitate, ABS și plastic PC au fost folosite pentru ca încărcătorul să arate bine, să se simtă bine și să dureze mult timp. În plus, designul pliabil face ca acesta să fie ușor de depozitat și transportat. Dimensiunile pliate ale produsului sunt de numai 8,8 x 7,8 x 2,5 cm – îl puteți pune cu ușurință în geantă, rucsac sau chiar în buzunar!

Choetech/T588-F-Black/3

Putere impresionantă

Nu așteptați prea mult până când dispozitivele dvs. sunt gata de utilizare. Încărcătorul oferă 5 moduri de încărcare și asigură o putere de până la 15 W, 10 W, 7,5 W, 5 W sau 2,5 W. În plus, produsul este echipat cu un port USB-C, ceea ce îl face compatibil cu diverse adaptoare de alimentare. Vă rugăm să rețineți: pentru a utiliza încărcarea wireless rapidă, este necesar un adaptor de alimentare QC&PD.

Choetech/T588-F-Black/6

Inclus

  • Încărcător wireless 3 în 1
  • Cablu USB-C
  • Manual de utilizare
Producător Choetech
Model T588-F
Culoare Negru
Interfață USB-C
Intrare 5-9 V / 3 A max.
Ieșire iPhone: 15 W max;
Căști: 5 W max.;
Apple Watch: 5 W max.;
Ieșire totală: 15 W max;
Material Silicon + PC + ABS
Dimensiuni Când este desfășurată: 26 x 7,8 x 0,73 cm;
Când este pliată: 8,8 x 7,8 x 2,5 cm;