Choetech T524-S încărcător wireless inductiv, 10W (negru)

44,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Choetech 10 W Fast Wireless Inductive Charger (negru)

Încărcați instantaneu smartphone-ul dvs. și economisiți timp! Încărcătorul cu inducție wireless rapidă fără fir Choetech de 10 W este compatibil cu multe dispozitive populare și dispune de un suport de încărcare larg care permite și încărcarea orizontală și sporește confortul telefonului dvs. Dispozitivul dispune de iluminare de fundal cu LED-uri și elemente antiderapante, iar unghiul său de înclinare ajunge până la 60°. Utilizarea încărcătorului este complet sigură.

Compatibilitate largă

Marele avantaj al încărcătorului inductiv Choetech este versatilitatea sa largă. Cu ajutorul acestuia puteți încărca cu puterea de 10 W modelele Samsung: Samsung Galaxy S10E/S10/S10/S10+, Note 8/Note 9, S9/S9+, S8/S8+, Note 5, S7/S7 Edge, S6 Edge+ (este necesar un adaptor adecvat pentru a suporta tehnologia de încărcare rapidă QC 2.0 sau QC 3.0). Cu o putere de 7,5 wați, veți încărca modelele iPhone: 11 Pro/11 Pro Max, 11, XR/XS/XS Max, X, 8/8 Plus. În schimb, încărcarea standard de 5 W este posibilă cu dispozitive compatibile Qi, cum ar fi Samsung S6/S6 Edge.

Încărcare rapidă

Utilizarea încărcătorului cu inducție wireless Choetech va reduce timpul de așteptare pentru încărcarea bateriei telefonului dvs. 3 ore și 14 minute este timpul necesar pentru a încărca complet Samsung Galaxy 10. Cu alte încărcătoare, acest timp ar crește la 3 ore și 45 de minute. Modelul iPhone X ar fi încărcat în 3 ore și 40 de minute – folosind încărcătoare standard, acest timp ar crește la aproximativ 4 ore. Încărcătorul Choetech scurtează procesul de încărcare cu aproximativ 30 de minute. Uitați de așteptarea lungă!

Confort mare de utilizare

Datorită celor două bobine de inducție de înaltă calitate, produsul are un suport de încărcare mai larg, care vă permite să vă încărcați dispozitivul situat atât pe verticală, cât și pe orizontală. Acest lucru vă permite să vă folosiți telefonul în mod confortabil chiar și în timp ce acesta se încarcă. Puteți viziona confortabil filme, vă puteți dedica cititului sau jocurilor. Unghiul de încărcare este de 60°, ceea ce sporește confortul. Dacă grosimea carcasei telefonului dvs. este mai mică de 4 mm, nu este necesar să o îndepărtați de pe dispozitiv înainte de încărcare. Cu toate acestea, este necesar să îndepărtați orice componentă magnetică sau metalică.

Și mai multă comoditate

Elementele de silicon antiderapante ale suportului asigură faptul că încărcătorul rămâne ferm în poziție. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța telefonului pe care îl încărcați. Lumina de fundal LED, care vă informează despre funcționarea dispozitivului, are o lumină foarte blândă, astfel încât nu vă va deranja somnul în timpul încărcării pe timp de noapte. Încărcătorul are un cip inteligent care asigură protecție pe mai multe niveluri împotriva supracurentului, supraîncălzirii, supratensiunii și scurtcircuitului, printre altele.

Inclus:

  • Încărcător wireless inductiv Choetech
  • Cablu USB/Micro USB (1,2 m)
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Choetech
Model T524-S
Putere 10 W (max.)
Culoare Negru
Conectori de cablu USB/Micro USB
Lungime cablu 1.2 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>