Choetech B659 powerbank solar cu încărcare inductivă 2x USB 10000mAh Qi 5W (negru și portocaliu)

155,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Choetech B659 powerbank solar cu încărcare inductivă 2x USB 10000mAh Qi 5W (negru și portocaliu)

Cu Choetech Powerbank vă veți încărca rapid și în siguranță echipamentul! Este echipat cu până la 2 ieșiri USB, astfel încât puteți încărca mai multe dispozitive în același timp. Pentru și mai mult confort, are și posibilitatea de încărcare inductivă. Se distinge prin capacitatea sa ridicată de până la 10000 mAh. În plus, îl puteți încărca cu ușurință cu ajutorul panourilor solare încorporate sau prin intermediul unui cablu USB.

Choetech/B659/5

Capacitate excepțională

Ceea ce distinge powerbank-ul Choetech este capacitatea sa ridicată de până la 10000 mAh. Mai mult, este echipat cu o intrare USB-C și 2 ieșiri USB, ceea ce face posibilă încărcarea simultană a mai multor dispozitive. În plus, are și posibilitatea de încărcare inductivă cu o putere de 5 W pentru un confort sporit. Toate acestea fac ca acest powerbank să fie ideal pentru situațiile de urgență.

Choetech/B659/3

2 moduri de încărcare

Puteți încărca cu ușurință powerbank-ul Choetech cu un cablu USB. Cu toate acestea, a fost dotat cu panouri solare, astfel încât poate recupera și o baterie plină în cel mai scurt timp. Tot ce trebuie să faci este să o plasezi în lumina directă a soarelui. Nu trebuie să instalați sau să configurați nimic altceva, ceea ce face ca încărcarea să fie trivială!

Choetech/B659/2

Confort de utilizare

Choetech nu este doar un dispozitiv funcțional, ci și un confort de utilizare garantat. Acesta se remarcă prin compatibilitatea ridicată cu diverse dispozitive, inclusiv iPhone, Huawei sau Samsung. De asemenea, este foarte ușor și, în plus, îl puteți atașa cu ușurință la rucsac sau geantă cu ajutorul cordonului cu velcro inclus.

Choetech/B659/6

Lanternă suplimentară

Powerbank-ul este echipat cu o lanternă pentru a vă ilumina spațiul în timpul drumețiilor nocturne sau în timpul campării. Aceasta are posibilitatea de a schimba modurile pentru un confort și mai mare. Modul Lanternă vă va fi util în timpul drumețiilor nocturne, iar modul Lumină moale este perfect pentru a vă ilumina cortul. De asemenea, aveți la dispoziție un mod SOS și un mod Strobe.

Choetech/B659/8

Inclus

  • Powerbank
  • Cablu USB-micro
  • Cablu cu velcro
Producător Choetech
Model B659
Energie solară monocristal 1.8W
Culoare Negru și portocaliu
Capacitate 10000mAh
Intrare TIP-C: 5V/2A
Ieșire USBA1: 5V/2.1A; USBA2: 5V/2.1A QI: 5W
Dimensiunea produsului 171 x 84 x 22 mm
Material carcasă Plastic ABS+TPU
Greutate 328 g
Alte caracteristici Complet rezistent la apă