Centură multifuncțională Nextool NE20020

106,00 lei

11 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Centură multifuncțională Nextool NE20020

Doriți să aveți mereu lângă dumneavoastră unelte utile? Prin purtarea centurii multifuncționale Nextool, acest lucru va fi posibil! Aceasta combină o centură de înaltă calitate și cele mai necesare unelte, pe care le puteți folosi în peste 10 moduri.

Acces rapid la unelte

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la căutările îndelungate pentru uneltele de care aveți nevoie – astăzi le veți avea întotdeauna la îndemână. Cureaua Nextool este echipată cu unelte cu prindere specială, conținute într-o husă de mărimea unei cărți de credit. Le puteți scoate cu o simplă mișcare a încheieturii mâinii și nu vă vor îngreuna, deoarece sunt foarte ușoare.

Multe funcții

Centura Nextool oferă peste 10 funcții. Veți găsi, printre altele, șurubelnițe, un cuțit, o foarfecă mică, o pilă de unghii, un desfăcător de sticle sau un ac pentru îndepărtarea cartelelor SIM. Și asta nu este tot! Nextool va fi partenerul tău pentru sarcinile zilnice din casă și va deveni un companion indispensabil pentru fiecare excursie la munte sau în camping.

Calitate excelentă

Cureaua multifuncțională Nextool este fabricată din poliester, iar uneltele sunt fabricate din aliaj metalic 2Cr13, astfel încât vă este garantată o calitate excelentă. Este rezistentă la uzură și o puteți spăla ușor petele și o puteți usca în cel mai scurt timp. Acest lucru o face ușor de luat cu dvs. chiar și pe terenuri dificile.

Confortabil de utilizat

Cureaua Nextool nu este doar un accesoriu multifuncțional pentru stilul dumneavoastră. Va fi, de asemenea, foarte confortabil de purtat, deoarece nu trebuie să vă faceți griji că va rămâne fără găuri. Centura nu le conține, dar aveți întotdeauna opțiunea de a o ajusta la talia dvs. De asemenea, este ușor de fixat și de desfăcut, datorită unei catarame speciale. Are o lungime de 1180 mm și o lățime de 39 mm, ceea ce o face să fie cureaua perfectă pentru toată lumea.

Specificații:

Producător Nextool
Model NE20020
Material instrument Aliaj de oțel 2Cr13
Material curea Poliester
Lungimea curelei 1180 mm
Lățimea curelei 39 mm
Greutate 240g±12g
Funcții Șurubelniță Phillips / Cuțit Hooker / Cuțit cu lamă / Șurubelniță cu cap plat / Fișă de unghii / Foarfecă mică / Deschizător de conserve / Deschizător de sticle / Ac pentru îndepărtarea cartelei SIM
Culoare Negru

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}