Ceas inteligent Mibro Watch T1

288 lei

50 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent Mibro Watch T1

Căutați un smartwatch versatil care să vă fie util în fiecare zi? Mibro Watch T1 va fi o alegere excelentă! Dispozitivul vă va permite să efectuați confortabil apeluri telefonice (prin Bluetooth) și oferă multe funcții interesante, de exemplu monitorizarea ritmului cardiac și a somnului, ceas deșteptător sau vremea. De asemenea, vă permite să alegeți din 20 de moduri de sport și este operat în mod convenabil prin intermediul unui ecran AMOLED color.

Rămâneți conectat

Răspundeți la apeluri de pe smartwatch și vorbiți comod la telefon. Nu mai este nevoie să puneți mâna de fiecare dată pe smartphone! De asemenea, Mibro Watch T1 vă va anunța de mesajele primite – este compatibil cu aplicații populare precum Facebook, Twitter, WhatsApp și Instagram. Nu vă mai faceți griji că pierdeți ceva important!

O mulțime de funcții utile

Bucurați-vă de funcții suplimentare ale ceasului inteligent și ușurați-vă viața. T1 vă permite să controlați de la distanță camera foto și playerul muzical al telefonului dvs. și poate acționa, de asemenea, ca un ceas deșteptător, cronometru și cronometru. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a verifica prognoza meteo. Există, de asemenea, un mod “nu deranjați”, blocare a ecranului și o funcție care vă ajută să vă localizați ceasul inteligent. În plus, dispozitivul numără pașii, caloriile arse și multe altele.

Ecran color AMOLED

Imagini luminoase și clare, calitate excelentă și culori vibrante și bogate – acestea sunt doar câteva dintre avantajele afișajului AMOLED al smartwatch-ului. Acesta este cel care vă permite să vă bucurați de o experiență de utilizare confortabilă pe dispozitiv! Doriți să îi personalizați designul în funcție de preferințele dvs. Nicio problemă – alegeți dintre numeroasele modele de cadrane disponibile sau folosiți smartphone-ul pentru a încărca fotografia preferată.

Design îmbunătățit

Ceasul inteligent a fost realizat din materiale de înaltă calitate, astfel încât arată foarte bine și este foarte durabil. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor și rezistent la apă la 2ATM. Nu trebuie să îl dai jos de la încheietura mâinii atunci când vrei să te speli pe mâini sau să mergi la un antrenament! Un plus al ceasului este cadranul convenabil de utilizat, care vă permite să schimbați rapid cadranele sale.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră cu Mibro

Acum puteți avea mai multă grijă de sănătatea dvs. și puteți reacționa rapid la simptomele îngrijorătoare. Ceasul inteligent este echipat cu un nou senzor de ritm cardiac care vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac timp de până la 24 de ore pe zi. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să vă măsurați saturația de oxigen din sânge. T1 vă va ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți calitatea odihnei de noapte. Nu trebuie decât să folosiți funcția de monitorizare a somnului!

20 de moduri de sport din care puteți alege

Alegeți dintre cele 20 de moduri sportive disponibile și deveniți din ce în ce mai bun la sportul dvs. preferat. Aerobic, abdomene, sărituri cu coarda, yoga sau poate ciclism? Cu siguranță vei găsi ceva pentru tine! În plus, smartwatch-ul detectează automat alergarea. La finalul antrenamentului, dispozitivul va genera un rezumat detaliat pe care îl puteți consulta în aplicație și îl puteți partaja cu prietenii (funcție disponibilă doar pentru anumite moduri).

Baterie de lungă durată

Ceasul inteligent este echipat cu o baterie de lungă durată și cu un cip cu consum redus de energie. De asemenea, acesta utilizează un algoritm avansat care îi optimizează funcționarea. Ca urmare, un dispozitiv complet încărcat vă poate dura până la 7 zile în cazul unei utilizări zilnice normale sau până la 45 de zile în modul standby (atunci când nu este utilizat sau conectat la o aplicație). T1 vă permite, de asemenea, să ascultați muzică timp de aproximativ 5,5 ore sau să vorbiți la telefon timp de aproximativ 5 ore.

Inclus

  • Ceas inteligent
  • Manual de utilizare
  • Cablu de încărcare USB-A cu conector magnetic

Specificații:

Producător Mibro
Nume Mibro Watch T1
Model XPAW006
Dimensiuni 43,5 x 35 x 11,3 mm (fără monitor de ritm cardiac)
Lățimea curelei 20 mm
Lungime curea 248 mm
Greutate 51 g (inclusiv cureaua)
Material Metal + silicon
Afișaj 1,6″ AMOLED HD
Difuzor Da
Microfon Da
Timp de funcționare aprox. 7 zile (utilizare normală) / aprox. 45 zile (mod standby)
Metoda de încărcare Cablu magnetic
Bluetooth 5.0
Senzori Senzor optic de ritm cardiac, senzor SpO2, accelerometru
Rezistență la apă 2ATM
Aplicație Fibro Fit
Sisteme acceptate Android 5.0 și versiunile superioare, iOS 10.0 și versiunile superioare (caracteristicile pot varia în funcție de modelul de smartwatch, de smartphone și de țară)
Limbi acceptate Chineză simplificată, chineză tradițională, engleză, franceză, spaniolă, portugheză, rusă, thailandeză, arabă, indoneziană, vietnameză, turcă, germană, italiană, poloneză, farsi
Actualizări OTA

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}