Ceas inteligent HiFuture FutureGo Pro (negru)

404 lei

32 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent HiFuture FutureGo Pro (negru)

FutureGo Pro este chintesența luxului. Fabricat din oțel inoxidabil, ceasul inteligent se remarcă printr-o rezistență impresionantă la utilizare și un design elegant. Durata de viață a bateriei acestui model ajunge până la 20 de zile, timp în care dispozitivul poate monitoriza calitatea somnului, ritmul cardiac sau calitatea antrenamentelor. Acesta vă permite să primiți apeluri, mesaje și notificări, toate acestea pe un ecran încântător de colorat.

HiFuture/FutureGo-Pro-black1

Culori uimitoare

Ceasul inteligent FutureGo Pro este echipat cu un ecran TRUCOLOR GEN2 de 1,32 inchi, care oferă o imagine Full HD de înaltă calitate la o rezoluție de 360 x 360, afișând în mod eficient culori vibrante care vor încânta orice utilizator. În același timp, acesta este surprinzător de eficient.

HiFuture/FutureGo-Pro-black2

Răsfățați-vă cu o notă de lux

Dacă apreciați eleganța și calitatea, acest model este pentru dumneavoastră. Carcasa elegantă din oțel inoxidabil oferă rezistență la încercările utilizării zilnice. Cadranul se distinge printr-un grad de rezistență la apă de 3ATM, astfel încât este rezistent și la stropire și la contactul accidental cu apa. Prin urmare, dispozitivul vă poate însoți în activitățile zilnice fără teama de deteriorare. Acesta este un smartwatch robust și exclusivist, care va ține pasul cu ritmul dumneavoastră!

HiFuture/FutureGo-Pro-black3

O durată de funcționare și mai lungă

FutureGo Pro vă va însoți peste tot. Nu trebuie să vă faceți griji că se descarcă în timpul unei călătorii lungi. Bateria de 430 mAh asigură 20 de zile de utilizare cu o singură încărcare. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite caracteristici ale acestui model – nu trebuie să vă limitați la un singur mod pentru a vă bucura de o durată lungă de funcționare.

HiFuture/FutureGo-Pro-black4

Funcții vitale sub control permanent

Acest SmartWatch este aliatul dvs. pentru a avea grijă de starea dvs. de bine. A fost creat pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți rutina zilnică. Îți măsoară ritmul cardiac, saturația de oxigen din sânge și ciclul de somn și îți trimite alerte în timp real pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești obiceiurile și să te simți mai bine ca urmare.

HiFuture/FutureGo-Pro-black5

Sincronizarea datelor relevante

Este important să fiți mereu la curent cu noutățile. Cu FutureGo Pro, nu veți pierde nicio informație importantă. Ceasul inteligent stochează datele și vă oferă informații imediat ce apare o notificare pe telefon. Astfel, nu trebuie să îl purtați cu dvs. pentru a păstra legătura cu cei dragi sau atunci când așteptați un apel important. Pur și simplu, continuați-vă activitatea, iar smartwatch-ul vă va informa atunci când este nevoie.

HiFuture/FutureGo-Pro-black6

Inclus

  • Ceas inteligent (inclusiv cureaua standard),
  • cablu de încărcare magnetic, manual de utilizare,
  • instrument de reglare a curelei
Producător HiFuture
Model FutureGo Pro
Culoare Negru
Material FHD
Rezoluție 1.32″ 360 x 360
Ecran tactil Sticlă călită + strat anti amprentă digitală
Capacitatea bateriei 430 mAh
Metoda de încărcare Încărcare magnetică
Timp teoretic de încărcare Aproximativ 2 ore
Materiale FHD
Lățime 22 mm
Cataramă Cataramă
Dispozitive acceptate Andriod7.0 și versiuni ulterioare, IOS12.0 și versiuni ulterioare