Ceas inteligent HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro (negru)

352 lei

27 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro (negru)

FutureFit Ultra 2 Pro este un ceas inteligent care vă va duce la un nou nivel de activitate. Acesta vă va oferi informații esențiale pentru îmbunătățirea stării de bine și de fitness. Dispozitivul vă măsoară saturația de oxigen din sânge, vă urmărește ciclurile de somn și vă înregistrează pașii și caloriile arse. În plus, vă permite să efectuați apeluri fără fir, oferindu-vă și mai multă libertate. De asemenea, va fi asistentul dvs. personal, permițându-vă să setați memento-uri și să transmiteți notificări de pe telefon – toate acestea timp de 7 zile fără încărcare. Doriți un ceas care să vă reflecte starea de spirit actuală? Puteți seta un nou model de cadran color în fiecare zi pe ecranul de 1,78 inch.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/6

O abordare modernă a tehnologiei

Ceasul inteligent te va încânta cu ecranul AMOLED de 1,78 inchi, care oferă culori vii și intense și o claritate uimitoare a imaginii la o rezoluție de 368 x 448. Poți alege din peste 100 de cadrane color pentru a personaliza aspectul dispozitivului. Sticla călită combinată cu un strat anti amprentă protejează ecranul și îi păstrează aspectul estetic în fiecare zi. Toate acestea fac ca operarea dispozitivului dvs. să fie o plăcere.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/7

Asistență pe tot parcursul săptămânii

Echipat cu o baterie de 300 mAh, FutureFit Ultra 2 Pro nu vă va dezamăgi în zilele lungi. O singură încărcare asigură până la 7 zile de utilizare, iar sistemul de încărcare magnetic asigură o reîncărcare confortabilă și ușoară. Întregul proces durează doar aproximativ 30 de minute, așa că nu trebuie să pierdeți timpul așteptând.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/3

Compatibil și funcționalitate maximă

Conexiunea wireless de pe FutureFit Ultra 2 Pro este fiabilă. Nu contează dacă ești utilizator Android sau iOS – ceasul inteligent HiFuture este compatibil cu Android 7.0, IOS 12.0 și versiunile superioare, punând la îndemână accesul la funcțiile inteligente.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/9

Nu pierdeți niciodată un mesaj

FutureFit Ultra 2 Pro se conectează wireless la smartphone-ul ales de tine și îți permite să salvezi 10 contacte pentru a te ajuta să faci apeluri rapide. Este suficient să faceți clic pentru a suna o persoană dragă și să vă bucurați de o conversație fără interferențe sau fără a fi nevoie să scoateți telefonul. Și dacă nu puteți răspunde? Trimiteți un mesaj text scurt cu ajutorul ceasului inteligent și anunțați-i pe cei dragi că sunteți ocupat.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/8

Fiabil în orice condiții

Indiferent de ceea ce faci, FutureFit Ultra 2 Pro te poate însoți în ceea ce faci. Datorită designului său rezistent la apă (IP68), este rezistent la contactul cu apa sub orice formă, așa că îl poți lua fără probleme la o alergare în ploaie sau la un antrenament la piscină. De asemenea, dispozitivul este proiectat să reziste la temperaturi extreme (de la -10°C la 50°C). Nu încetiniți – acest smartwatch va ține pasul cu dumneavoastră!

HiFuture/FitUltra2Pro-black/2

Antrenorul dvs. personal

Dacă faceți exerciții fizice, FutureFit Ultra 2 Pro vă va ajuta să vă îmbunătățiți performanța! Dispozitivul îți măsoară pașii și numărul de calorii arse. Acest lucru vă permite să vă stabiliți obiective și să obțineți rezultate mai bune în fiecare zi. Este o motivație eficientă pentru a vă menține în formă, sănătos și să vă simțiți bine.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/4

Semne vitale

Sănătatea este primordială, iar FutureFit Ultra 2 Pro vă ajută să o țineți sub control. Ceasul inteligent vă monitorizează ritmul cardiac, saturația oxigenului în sânge și calitatea somnului 24/7. Acest lucru vă oferă un instrument simplu cu ajutorul căruia vă puteți îmbunătăți obiceiurile zilnice și aveți grijă de corpul dumneavoastră.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/1

Amintiri pentru lucruri importante

Lucrezi la o nouă rutină? Sau aveți o sarcină importantă de îndeplinit? Puteți renunța la notițele autocolante. Setați un memento, iar FutureFit Ultra 2 Pro vă va semnala la momentul potrivit. Astfel, nu veți mai uita niciodată lucruri importante!

HiFuture/FitUltra2Pro-black/5

Inclus

  • Ceas inteligent (inclusiv curea standard),
  • Curea suplimentară,
  • Cablu magnetic de încărcare,
  • Manual de utilizare
Producător HiFuture
Model FutureFit Ultra 2 Pro
Culoare Negru
Material AMOLED
Rezoluție 1.78″ 368 x 448
Ecran tactil Sticlă călită + strat anti amprentă digitală
Capacitatea bateriei 300 mAh
Metoda de încărcare Încărcare magnetică
Timp teoretic de încărcare Aproximativ 2 ore
Materiale AMOLED
Lățime 22 mm
Temperatura de funcționare -10°C până la 50°C
Dispozitive acceptate Andriod7.0 și versiuni ulterioare, IOS12.0 și versiuni ulterioare