Ceas inteligent HiFuture Future Aura (argintiu)

453 lei

18 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent HiFuture Future Aura (argintiu)

Future Aura este un smartwatch elegant. Nu este doar un dispozitiv funcțional, ci și un accesoriu excelent pentru garderoba dvs. Dispunând de un ecran AMOLED color cu un ecran de 1,08 inchi, acesta oferă o experiență vizuală uimitoare. Cu el, vă puteți îmbunătăți condiția fizică și vă puteți măsura performanța în multe sporturi. De asemenea, dispozitivul vă monitorizează sănătatea, oferind informații clare despre calitatea acesteia timp de 7 zile, fără întreruperi de încărcare. Ceasul este rezistent la apă, astfel încât vă poate însoți în orice situație.

HiFuture/Future-Aura-silver/1

Lasă-te cuprins de culori

Ceasul inteligent este echipat cu un ecran de 1,08 inchi, care face ca navigarea prin setări și funcții să fie simplă și distractivă. Ecranul AMOLED este responsabil pentru o experiență vizuală uimitoare. Vei vedea la încheietura mâinii tale o imagine clară și plină de culori spectaculoase. Personalizați aspectul ecranului și setați unul dintre cele peste 100 de cadrane de culoare, permițându-i lui Future Aura să vă reflecte starea de spirit.

HiFuture/Future-Aura-silver/2

Conexiuni rapide de la ceasul tău inteligent

Bucurați-vă de libertatea și mobilitatea pe care Future Aura le oferă. Ceasul inteligent vă permite să stocați contactele importante și vă permite să efectuați apeluri telefonice fără a scoate telefonul. Pur și simplu ridicați sau formați un număr și bucurați-vă de o conversație clară. Nu puteți răspunde? Folosiți ecranul și trimiteți un scurt mesaj text cu informațiile relevante.

HiFuture/Future-Aura-silver/5

Asistentul dvs. personal

Future Aura vă permite să lucrați în armonie cu ritmul dumneavoastră. Dacă ați fost toată ziua la viteză maximă, dispozitivul vă va reaminti să luați o pauză. De asemenea, vă monitorizează ritmul cardiac în timpul activităților zilnice și al antrenamentelor, astfel încât să puteți gestiona cu ușurință stresul și chiar să detectați rapid orice problemă. Future Aura vă va trimite, de asemenea, notificări cu privire la evenimentele care sunt importante pentru dumneavoastră, astfel încât nu veți mai uita niciodată o întâlnire importantă sau nu veți mai întârzia la o întâlnire.

HiFuture/Future-Aura-silver/6

Asistență nelimitată 7 zile pe săptămână

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea prea des a ceasului inteligent. Dispozitivul acceptă încărcarea magnetică, care durează aproximativ 2 ore. Acest timp oferă suficientă energie pentru ca Future Aura să vă fie sprijin pe tot parcursul săptămânii pentru treburile zilnice. Mai mult, nu trebuie să vă scoateți ceasul atunci când spălați vasele sau când mergeți la piscină. Ceasul inteligent este rezistent la apă IP68, astfel încât vă poate însoți fără limite!

HiFuture/Future-Aura-silver/9

Inclus

  • Ceas inteligent (inclusiv cureaua standard),
  • Cablu magnetic de încărcare,
  • Manual de utilizare,
  • instrument de reglare a curelei;
Producător HiFuture
Model Aura
Culoare Argintiu
Afișaj AMOLED
Dimensiune 1,08″
Rezoluție 340 × 340
Ecran tactil Sticlă călită + strat de protecție împotriva amprentelor digitale
Capacitatea bateriei 160 mAh
Metoda de încărcare Încărcare magnetică
Timp teoretic de încărcare Aproximativ 2 ore
Materiale AMOLED
Lățime 20 mm
Dimensiunile minime și maxime ale încheieturii mâinii 150-200 mm
Dispozitive acceptate Andriod7.0 și versiuni ulterioare, IOS12.0 și versiuni ulterioare