Ceas inteligent Haylou RT3 (argintiu)

331 lei

23 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Haylou RT3 smartwatch

Oferă-ți un confort de neegalat în timpul activităților tale zilnice! Ceasul inteligent Haylou RT3 te va ține în contact cu sănătatea ta – monitorizându-ți ritmul cardiac, somnul, saturația de oxigen din sânge și nivelul de stres. Acesta oferă peste 100 de moduri de sport diferite, vă permite să vă gestionați apelurile și vă informează cu privire la notificările primite. Este echipat cu un ecran AMOLED de 1,43″ ușor de citit. Oferă o durată lungă de funcționare și este rezistent la apă conform standardului IP68. În plus, se remarcă prin designul său modern și minimalist.

Peste 100 de moduri de sport

Ceasul inteligent RT3 va fi cel mai bun companion al tău în timpul antrenamentelor. Dispozitivul oferă până la 105 moduri de sport care îți vor oferi cele mai importante informații despre antrenamentul tău. Printre altele, te va informa, printre altele, despre numărul de calorii arse, ritmul cardiac, numărul de pași făcuți sau distanța parcursă. Printre modurile disponibile veți găsi, de exemplu, fotbal, alergare, ciclism sau cățărare – cu siguranță veți găsi ceva potrivit pentru dumneavoastră!

Nu ratați nicio notificare

Acum nu vei mai rata nicio notificare! Conectează-ți smartphone-ul la smartwatch prin Bluetooth și primește convenabil apelurile în timp ce faci exerciții la sală sau gătești – doar ridică încheietura mâinii. De asemenea, RT3 te va informa cu privire la mesajele și notificările primite. Activați funcția de afișare permanentă și fiți cu ochii pe cele mai importante informații, cum ar fi ora sau starea de încărcare a ceasului.

Aveți grijă de sănătatea dvs.

Țineți-vă sănătatea sub control. Ceasul inteligent RT3 vă permite să vă monitorizați nivelul de oxigen din sânge – somnolența și oboseala după exerciții fizice sau muncă intensă reprezintă un semn de oxigen insuficient în organism. De asemenea, vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac timp de până la 24 de ore pe zi. Mai mult, vă va informa instantaneu cu privire la orice anomalie detectată. Aparatul oferă, de asemenea, o funcție de jurnal menstrual, monitorizarea calității somnului sau un ghid de antrenament respirator.

Ecran AMOLED mare

Operarea ceasului inteligent nu vă va crea probleme. Acesta dispune de un ecran mare, ușor de citit, care este realizat din sticlă 2,5D robustă și rezistentă la deteriorări. Acesta garantează o imagine clară și lizibilă în orice condiții. De asemenea, îi puteți adapta aspectul în funcție de preferințele dvs. alegând din cele peste 100 de cadrane disponibile în aplicația Haylou Fun.

Design atent analizat

Ceasul se remarcă prin designul său extrem de ușor, cântărind doar aproximativ 50 g – este aproape imperceptibil în timpul purtării zilnice. Este echipat cu un cadran special care facilitează operarea ceasului. De asemenea, dispozitivul dispune de rezistență la apă IP68, astfel încât nu trebuie să îl scoateți atunci când vă spălați pe mâini sau faceți exerciții fizice. În plus, ceasul inteligent RT3 arată extrem de elegant și va fi o completare interesantă a stilului tău de zi cu zi.

Până la 20 de zile de funcționare

Produsul este echipat cu o baterie puternică de 280 mAh, care asigură până la 20 de zile cu o singură încărcare atunci când se utilizează modul de bază. Pe de altă parte, cu utilizarea zilnică a ceasului, folosind majoritatea funcțiilor sale, timpul de funcționare a dispozitivului este de 7 zile. Mai mult, simpla încărcare a acestuia nu va dura mult timp.

Chiar mai multe posibilități

Utilizați funcțiile suplimentare ale ceasului inteligent pentru a vă ușura și mai mult sarcinile zilnice. Cu RT3, puteți controla cu ușurință muzica care rulează de pe smartphone-ul dvs. – comutați sau opriți melodiile cu ușurință. De asemenea, dispozitivul vă va reaminti să vă mișcați după ce ați stat o vreme într-un loc sau vă va ajuta să vă găsiți telefonul asociat.

Producător Haylou
Nume Ceas inteligent HAYLOU Solar Plus RT3 Solar Plus RT3
Model LS16
Culoare Argintiu
Dimensiuni 45 x 45 x 10,1 mm
Greutate 49,5 g (inclusiv cureaua)
Versiunea Bluetooth 5.2
Afișaj 1,43″ AMOLED
Rezoluție 466 x 466
Senzori Senzor de ritm cardiac, senzor de saturație a oxigenului în sânge, senzor de mișcare
Capacitatea bateriei 280 mAh
Timp de funcționare până la 7 zile
Cerințe de sistem Android 6.0 sau o versiune ulterioară; iOS 11.0 sau o versiune ulterioară
Rezistența la apă IP68
Aplicație Haylou Fun