Ceas inteligent Haylou RS4 Plus (negru)

298 lei

143 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Haylou RS4 Plus smartwatch

Ceasul inteligent Haylou RS4 Plus dispune de un ecran tactil AMOLED mare de 1,78″. Acesta vă va ajuta să aveți grijă de forma fizică – oferă până la 105 moduri de sport și funcții precum monitorizarea ritmului cardiac și a somnului, măsurarea temperaturii și verificarea nivelului de stres. Se mândrește cu rezistența la apă IP68 și, cu cureaua sa magnetică, oferă un confort de neegalat.

Afișaj AMOLED

Operarea ceasului inteligent este extrem de ușoară și plăcută. Ecranul mare AMOLED HD Retina de 1,78″ se remarcă printr-o rezoluție de 368 x 448 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Ca urmare, acesta oferă o imagine clară, ușor de citit și vă permite să utilizați confortabil funcțiile smartwatch-ului. De asemenea, puteți personaliza aspectul ecranului după bunul dvs. plac. Pur și simplu alegeți unul dintre numeroasele modele de cadrane implicite sau încărcați propria fotografie! De asemenea, sunt disponibile 3 stiluri de meniu.

Confort de utilizare

Spuneți adio complicațiilor legate de adaptarea dimensiunii curelei ceasului la încheietura mâinii dvs. Ceasul inteligent RS4 Plus este echipat cu o închidere magnetică, care nu numai că îl face ușor de scos și de pus, dar permite și o personalizare optimă. În același timp, dispozitivul este extrem de ușor, confortabil, rezistent la praf și rezistent la apă conform standardului IP68. Acesta vă poate însoți aproape oriunde – de exemplu, la un antrenament. Fără transpirație sau ploaie!

105 moduri de sport din care puteți alege

Practicați-vă sportul preferat sau încercați ceva nou. Ceasul inteligent vă permite să alegeți din 105 moduri sportive, cum ar fi alergare, ciclism, sărituri sau badminton, de exemplu. Înregistrează datele privind exercițiile fizice în timp real, astfel încât să vă puteți urmări progresul și să vă faceți antrenamentele mai eficiente. De asemenea, dispozitivul numără pașii, caloriile arse și distanțele parcurse.

Pentru sănătatea dumneavoastră

Ceasul inteligent oferă o serie de funcții care vă ajută să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Acesta vă monitorizează somnul și vă măsoară saturația de oxigen din sânge. De asemenea, vă permite să vă măsurați ritmul cardiac timp de până la 24 de ore pe zi și vă va notifica orice schimbare alarmantă. De asemenea, vă verifică nivelul de stres. De asemenea, are un termometru încorporat, astfel încât vă poate măsura temperatura corpului. Toate acestea vă vor permite să reacționați rapid la simptomele îngrijorătoare!

Chiar mai multe funcții

Cu Haylou vă puteți face viața și mai ușoară. Ceasul inteligent vă va notifica mesajele și apelurile primite – nu mai pierdeți nimic important! Atunci când stați prea mult timp într-o poziție, vă va reaminti să vă mișcați. De asemenea, oferă exerciții de respirație relaxante și acceptă plățile Alipay. În plus, trebuie doar să ridicați încheietura mâinii pentru a activa ecranul.

Durată lungă de funcționare

În ciuda atâtor posibilități, ceasul inteligent funcționează foarte mult timp. Acesta este echipat cu o baterie de lungă durată cu o capacitate de 230 mAh. Complet încărcată, aceasta poate rezista până la 10 zile în cazul unei utilizări zilnice normale sau până la 28 de zile în cazul unei utilizări de bază. Spuneți adio nevoii de a vă încărca prea des dispozitivele!

Inclus

  • Ceas inteligent
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare
Producător Haylou
Nume Haylou RS4 Plus
Model LS11
Culoare Negru
Dimensiuni 45,2 x 37,2 x 10,4 mm
Lățimea curelei 20 mm
Greutate (cu curea) 57,6 g
Afișaj 1,78″ AMOLED
Rezoluție 368 x 448 pixeli
Versiunea Bluetooth 5.1
Senzori Senzor de ritm cardiac, senzor de mișcare, senzor SpO2
Capacitatea bateriei 230 mAh
Sisteme de operare acceptate Android 6.0 și versiunile ulterioare, iOS 11.0 și versiunile ulterioare
Durata de viață a bateriei Până la 10 zile (cu utilizare normală, cu monitorizarea ritmului cardiac activată 24 de ore)
Rezistent la apă IP68
Temperatura de funcționare 0-45°C
Aplicație Haylou Fun
Număr de moduri de sport 105