Ceas inteligent Blitzwolf BW-GTS3 (negru)

331 lei

39 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent Blitzwolf BW-GTS3 (negru)

BlitzWolf BW-GTS3 este noul tău companion pentru viața de zi cu zi și activitățile sportive. Ceasul inteligent este combinația perfectă de stil și funcționalitate. Vă permite să vă monitorizați starea de sănătate, este un suport pentru menținerea în formă sau un asistent pentru o comunicare convenabilă și eficientă. BW-GTS3 este pregătit să vă sprijine în fiecare aspect al vieții dvs. active. Cu un design elegant și 123 de moduri de sport, ceasul inteligent nu numai că vă urmărește progresul, dar vă inspiră să atingeți noi obiective. Pregătiți-vă să vă depășiți limitele și să descoperiți noi oportunități cu BlitzWolf BW-GTS3 – asistentul dvs. personal.

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/4

Un partener versatil pentru cei activi

Ceasul inteligent BlitzWolf BW-GTS3 este un dispozitiv care combină tehnologia avansată cu un design elegant. Echipat cu cea mai recentă versiune de Bluetooth 5.3, acesta oferă o conexiune stabilă și rapidă cu smartphone-ul tău. Compatibil cu Android 5.0+ și iOS 10.0+, este o soluție universală pentru o varietate de dispozitive.

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/9

Monitorizarea sănătății și a activității

BW-GTS3 este echipat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății: de la monitorizarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, a nivelului de oxigen din sânge și a somnului până la măsurarea caloriilor arse și a distanței parcurse. Aceste funcții vă pun în control deplin asupra sănătății și a condiției fizice. Cu ajutorul acestor informații, vă veți înțelege mai bine tiparele comportamentale și, dacă este necesar, le veți elimina pe cele care nu vă servesc.

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/8

123 de moduri sportive pentru fiecare tip de activitate

Cu 123 de moduri sportive, ceasul inteligent BW-GTS3 este ideal pentru oricine are un stil de viață activ. Fie că faceți jogging, înotați, mergeți cu bicicleta sau jucați golf, acest smartwatch vă va ajuta să vă urmăriți progresele și realizările.

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/1

Un nou nivel de comunicare

Ceasul inteligent BlitzWolf BW-GTS3 vă permite să primiți apeluri direct de la încheietura mâinii. Această opțiune convenabilă înseamnă că puteți rămâne în contact cu cei dragi și cu colegii în orice situație, indiferent dacă sunteți în mișcare, la antrenament sau pur și simplu nu aveți telefonul la dvs. În plus, datorită funcției de notificare push, BW-GTS3 vă asigură că nu veți pierde nicio informație sau alertă importantă. Toate notificările de pe smartphone-ul dvs. – mesaje text, notificări de pe rețelele de socializare sau memento-uri din calendar – sunt disponibile la îndemâna dvs.

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/5

Aplicație intuitivă

Ceasul funcționează cu aplicația dedicată Da Fit. Aceasta este intuitivă și oferă numeroase funcții, cum ar fi controlul muzicii, controlul de la distanță al camerei telefonului tău, reglarea luminozității ecranului și multe altele. BlitzWolf BW-GTS3 vă va reaminti, de asemenea, să beți apă și să rămâneți activ atunci când stați prea mult timp în șezut. Suportul pentru mai multe limbi, atât pe sistem, cât și în aplicație, face ca BW-GTS3 să fie accesibil utilizatorilor din întreaga lume.

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/7

Baterie capabilă și design rezistent la apă

Asistentul dvs. personal va fi alături de dvs. ori de câte ori veți avea nevoie de el! Cu o baterie de 680 mAh, ceasul inteligent oferă până la 75 de zile în modul standby și 10-15 zile în modul de utilizare normală. Încărcarea magnetică este rapidă și convenabilă – după 3-4 ore este complet pregătit pentru alte provocări. Gradul de rezistență la apă IP69 de 5ATM permite utilizarea ceasului chiar și atunci când înotați!

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/2

Design robust

Cu ceasul BlitzWolf puteți cuceri vârfurile – chiar și în cele mai extreme condiții. Carcasa metalică și sticla călită asigură durabilitatea, în timp ce cureaua din silicon garantează confortul la purtare. Ecranul mare, ușor de citit, de 1,96 inchi, cu o rezoluție de 320*386 pixeli, oferă o vizibilitate excelentă chiar și în lumina puternică a soarelui.

12Blitzwolf/BW-GTS3-black/6

Inclus

  • BlitzWolf® BW-GTS3 Smart
  • Cablu de încărcare
  • Manual de utilizare
Marca BlitzWolf
Model BW-GTS3
Versiunea Bluetooth Bluetooth 5.3
Sistem de operare compatibil Android versiunea 5.0 sau o versiune ulterioară; iOS versiunea 10.0 sau o versiune ulterioară; suport Bluetooth versiunea 5.0
Numele aplicației Da Fit
Limba sistemului Chineză, engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, japoneză, poloneză, rusă, portugheză, vietnameză, coreeană, arabă, ebraică, thailandeză, croată, turcă, cehă, olandeză, malaeziană, finlandeză, greacă, română
Sănătate Monitorizarea ritmului cardiac ; Monitorizarea tensiunii arteriale ; Monitorizarea nivelului de oxigen din sânge (SpO2) ; Memento de mișcare ; Monitorizarea somnului ; Calorii arse ; Măsurarea pașilor și a distanței
Funcții în aplicație Controlul muzicii; Funcționarea camerei de la distanță; Ceas deșteptător; Cronometru; Vremea; Apelare numere personalizate; Reglarea luminozității; Găsirea telefonului; Modul Nu deranjați
Rezistența la apă 5ATM IP69
Senzor Senzor G-senzor de ritm cardiac
Dimensiunea ecranului 1,96 inci
Rezoluție 320 * 386 pixeli
Capacitatea bateriei 680mAh
Timp de funcționare în modul standby Aproximativ 75 de zile
Timp de funcționare Aprox. 10-15 zile
Timp de încărcare Aprox. 3-4 ore
Tip de încărcare Încărcare magnetică
Material Material curea: Silicon; Material carcasă: Metalurgie pudră + sticlă călită
Dimensiunea cadranului Aproximativ 59×45,4×12,5 mm
Lungime curea Aproximativ 225 mm