Înapoi la produse
Ceainic electric cu temperatură controlată de 0,9L Cocinare 0,9L 1250 - 1500W (alb) Prețul inițial a fost: 583,00 lei.Prețul curent este: 370,00 lei.

Ceainic electric cu control al temperaturii 1,7 L 1700 W Deerma SH90W

217,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Ceainic electric Deerma SH90W

Acum puteți prepara cu ușurință cafea fierbinte, ceai sau lapte praf. Ceainicul electric Deerma SH90W fierbe apa rapid și vă permite să reglați temperatura de la 40-100°C. Capacitatea sa este de 1,7 litri. Dispozitivul este fabricat din materiale prietenoase cu sănătatea și asigură o utilizare sigură. Mai mult, ecranul tactil integrat în carcasă vă va facilita utilizarea ceainicului și vă va oferi informații despre funcția și temperatura selectate în timp real.

Temperatură reglabilă

Fierbătorul SH90W vă va ajuta să preparați nu numai cafea și ceai delicioase, ci și, de exemplu, lapte praf pentru copilul dumneavoastră sau apă cu miere. Dispozitivul vă permite să reglați temperatura de la 40-100°C, astfel încât puteți ajusta cu ușurință funcționarea acestuia la nevoile dvs. Mai mult, la 40°C și 60°C, ceainicul se va menține cald timp de aproximativ 4 ore, iar la 80°C și 90°C timp de aproximativ o oră.

Gătire rapidă – capacitate mare

Nu pierdeți timpul așteptând prea mult timp pentru ca apa să fiarbă. Ceainicul este echipat cu un termostat Strix și un element de încălzire de înaltă calitate, permițându-vă să fierbeți apa în doar aproximativ 6 minute. Mai mult, capacitatea sa este de până la 1,7 litri, ceea ce înseamnă că puteți pregăti până la 8 cești din băutura aleasă dintr-o singură dată. Toate acestea fac ca fierbătorul SH90W să fie perfect chiar și pentru familiile numeroase – nimeni nu va trebui să aștepte mult timp pentru cafeaua sau ceaiul lor.

Ecran tactil LED încorporat

Carcasa aparatului este integrată cu un afișaj tactil HD LED practic cu ecran tactil. Cu ajutorul acestuia, puteți opera în mod convenabil ceainicul. Veți găsi, de asemenea, informații în timp real despre funcția selectată și temperatura apei. În plus, datorită izolației termice duble, suprafața aparatului nu se va încălzi excesiv, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la arsuri.

Utilizare sigură

Căutați un ceainic care să vă servească perfect pentru o perioadă lungă de timp? SH90W este alegerea potrivită! Aparatul a fost proiectat în așa fel încât să poată asigura o siguranță maximă de utilizare. Ceainicul se va opri automat dacă îl ridicați sau dacă rezervorul său este gol. De asemenea, se va opri spontan din funcționare dacă apa fierbe deja. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că îl veți deteriora.

Design atent gândit

Interiorul ceainicului este fabricat din oțel inoxidabil 304, care este rezistent la coroziune și sigur pentru utilizarea în contact cu alimentele – îndeplinește standardele RoHS. Deschiderea mare facilitează curățarea aparatului, iar mânerul ergonomic face ca acesta să fie confortabil de utilizat. Pentru a deschide capacul SH90W, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton. Acest lucru nu este doar convenabil, ci și evită arsurile.

Specificații

Producător Deerma
Nume Ceainic electric cu ecran inteligent Deerma
Model DEM-SH90W
Putere nominală 1500-1700 W
Tensiune nominală 220-240 V
Frecvența nominală 50-60 Hz
Capacitate 1,7 l
Material Sticlă borosilicată, oțel inoxidabil 304, PP
Dimensiuni 219 x 173 x 288 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>