Caz de calculator Darkflash DK150 + 3 ventilatoare (negru)

281 lei

55 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Darkflash DK150 caz de calculator

Carcasa de calculator Darkflash DK150 poate gestiona până la 4 hard disk-uri și până la 7 ventilatoare. Este echipată cu două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0, care, împreună cu butonul de alimentare și porturile audio, au fost plasate în partea superioară a carcasei. Plasa de pe panoul frontal îi conferă o notă modernă și asigură o disipare eficientă a căldurii, în timp ce partea din sticlă călită vă permite să vedeți interiorul PC-ului. Produsul oferă, de asemenea, 7 sloturi de expansiune suplimentare. Setul include carcasa și 3 ventilatoare.

Design bine gândit

Designul carcasei a fost rafinat până la cel mai mic detaliu. Partea frontală prezintă un panou elegant din plasă, care nu numai că arată foarte modern, dar asigură și o mai bună disipare a căldurii. Panoul lateral al produsului este fabricat din sticlă călită și este foarte ușor de instalat datorită șuruburilor cu aripi. Acest lucru permite instalarea comodă a părților individuale și oferă o vedere în interiorul PC-ului.

Porturi și butoane încorporate

Carcasa este echipată cu 2 porturi USB 2.0 și un port USB 3.0 pentru transferul rapid de date. Produsul poate oferi, de asemenea, audio HD. De asemenea, dispune de un buton de resetare încorporat. Toate acestea fac ca utilizarea ulterioară a computerului să fie și mai convenabilă și mai plăcută.

Asamblare fără probleme

Asamblați-vă calculatorul de vis. Carcasa suportă un CPU de până la 160 mm și un GPU de până la 290 mm. Poate găzdui 2 HDD și 2 SSD-uri sau 1 HDD și 3 SSD-uri. Spațiul pentru PSU este situat în partea de jos a carcasei. Carcasa acceptă plăci de bază în standardele ATX, M-ATX și ITX. De asemenea, este echipată cu 7 sloturi de expansiune pentru a găzdui componente suplimentare.

Răcire eficientă

Aveți grijă de o răcire optimă a PC-ului dumneavoastră. Puteți instala un ventilator de 120 mm în partea din spate a carcasei, 2 ventilatoare de 120 mm în partea de sus și 3 ventilatoare de 120 mm sau până la 360 mm de răcire cu apă în partea din față. Pentru a vă ușura asamblarea PC-ului și pentru a crea un sistem de răcire eficient, sunt incluse 3 ventilatoare.

Specificații

Producător Darkflash
Model DK150
Tip Mid Tower
Dimensiuni 370 x 206 x 432 mm
Plăci de bază compatibile ATX, M-ATX, ITX
Opțiuni de montare HDD 2 sau 1
Opțiuni de montare SSD 2 sau 3
Compartimente suplimentare 7
Lungime maximă VGA 290 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Sursa de alimentare Montată în partea inferioară, ATX
Sisteme de radiatoare compatibile

În spate: Până la 120 mm;

Față: până la 360 mm;

Opțiuni de montare a sistemului de răcire

Față: răcire cu apă de 360 mm / ventilator de 120 mm x3
Partea din spate: răcire cu apă de 120 mm / ventilator de 120 mm x1
Partea superioară: ventilator de 120 mm x2

I/O USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, HD Audio, buton de alimentare, Reset
Panou frontal ABS
Panoul din stânga Sticlă securizată

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>