Catlink Pro-X Standard Versiunea Standard – litieră inteligentă cu autocurățare pentru pisici

2.754,00 lei

66 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Catlink Pro-X Standard Versiunea Standard – tavă de litieră inteligentă cu autocurățare pentru pisici

Nu mai trebuie să vă petreceți timpul curățând după pisica dvs. Cutia de gunoi inteligentă pentru pisici Catlink Pro-X Standard Version se curăță singură în doar câteva momente. Oferă până la 4 moduri de funcționare și este complet sigură pentru animalul dvs. de companie. Dispune de un recipient mare pentru murdărie, cu o capacitate de până la 13 litri, iar sistemul de dezodorizare și sterilizare în 3 straturi se va ocupa de curățenie. Cu ajutorul aplicației Catlink, puteți controla convenabil tava de gunoi de la distanță, precum și să primiți notificări utile sau să accesați rapoarte privind sănătatea pisicii dumneavoastră. Dispozitivul Catlink se distinge prin designul său atent studiat. Tăvița pentru litieră poate fi utilizată cu ușurință atât de pisici mai mici, cât și de pisici mai mari – cu o greutate cuprinsă între 1,5 kg și 10 kg.

Până la 4 moduri de funcționare

Reglați tăvița pentru litieră în funcție de cerințele dumneavoastră. Dispozitivul oferă până la 4 moduri de funcționare, pe care le puteți schimba în mod convenabil din aplicație sau prin intermediul unui buton dedicat. Modul manual vă permite să porniți și să opriți manual litiera. Modul cronometru vă va permite să setați orele în care doriți ca dispozitivul să funcționeze. Doriți ca litiera să înceapă automat curățarea după un anumit interval de timp după ce pisica dvs. a folosit-o? Alegeți modul Auto și decideți singur după ce oră începe curățarea (1 / 3 / 5 / 10 / 30 de minute). Modul Golire vă permite să goliți recipientul pentru litieră – pur și simplu apăsați butonul corespunzător.

Curățare fiabilă

Aparatul permite o curățare eficientă într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce, dacă aveți mai multe pisici, vă va asigura că niciuna dintre ele nu trebuie să aștepte prea mult timp să îi vină rândul. Coșul pentru litieră folosește un sistem de filtrare avansat pentru a separa eficient murdăria. Pe de altă parte, sistemul inteligent de deodorizare și sterilizare în 3 straturi va asigura un miros plăcut 24 de ore pe zi. Recipientul pentru deșeuri are o capacitate de până la 13 litri, astfel încât îl puteți goli cu ușurință doar o dată la fiecare chiar și două săptămâni.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța animalului dvs. de companie

Tăvița inteligentă pentru litieră Catlink Pro-X Standard Version este complet sigură pentru animalele de companie. Sistemul de protecție pe mai multe niveluri înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că pisica dvs. ar putea păți ceva atunci când folosiți litiera. Senzorii preciși detectează în mod fiabil prezența animalului dvs. de companie. Ce înseamnă acest lucru? Dacă pisica dvs. intră în litieră în timp ce aceasta este curățată, funcționarea acesteia este întreruptă instantaneu. În plus, tava de gunoi este proiectată pentru a minimiza riscul de răsturnare.

Obțineți mai multe funcții cu aplicația

Doriți să accesați și mai multe funcții? Profitați de aplicația dedicată Catlink! Aplicația vă va permite să vă gestionați comod litiera de pe smartphone sau tabletă. Printre altele, vă permite să porniți și să opriți dispozitivul, să schimbați modurile și să monitorizați rapoartele de sănătate ale animalului dvs. de companie. Mai mult, este posibil să partajați dispozitivul din aplicație cu mai mulți utilizatori, astfel încât și alți membri ai gospodăriei să poată gestiona litiera de la distanță!

Specificații:

Producător Catlink
Model CL-07
Tensiune nominală 12V / 2A
Utilizare preconizată Pisici cu o greutate de 1,5~10 kg
Capacitatea rezervorului 13 l
Moduri de funcționare Manual, Auto, Cronometru, Golire

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>