Catlink BayMax Lite, litieră inteligentă cu autocurățare pentru pisici Catlink BayMax Lite

1.452 lei

151 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tavă de gunoi pentru pisici inteligentă cu autocurățare Catlink BayMax Lite

Tăvița inteligentă pentru litieră Catlink BayMax Lite este concepută pentru pisici cu greutatea de 1,5 – 10 kg. Se remarcă printr-o capacitate de 65 de litri și este complet sigură pentru animalul dvs. de companie. În plus, tava este compatibilă cu diferite tipuri de nisip, iar aplicația vă permite să monitorizați sănătatea animalului dvs. de companie.

Catlink/CL-CA-03/3

Curățare cu o singură atingere

Uitați de curățarea manuală a tăvii pentru litieră. Catlink BayMax Lite are un sistem încorporat care golește litiera – trebuie doar să țineți apăsat butonul dedicat timp de 3 secunde. Pentru a scoate sacul de gunoi, îndepărtați capacul superior al unității. În plus, un mod dedicat (disponibil în aplicație) face ca litiera să aglutineze complet excrementele și apoi le aruncă în sacul de deșeuri.

Catlink/CL-CA-03/5

Control din aplicație

Instalați aplicația Catlink și monitorizați sănătatea animalului dvs. de companie. Aplicația înregistrează fiecare vizită la BayMax Lite și cât timp este petrecut în ea. De asemenea, oferă informații despre greutatea pisicii dumneavoastră. Notă: pentru a avea acces la recunoașterea multi-utilizator, trebuie să activați funcția în aplicație.

Catlink/CL-CA-03/4

Soluții bine gândite

Catlink BayMax Lite este compatibilă cu diferite tipuri de litieră: bentonită, mixtă și tofu. Este recomandat să o schimbați la fiecare 5-7 zile, dacă aveți o singură pisică, sau la fiecare 2-5 zile, dacă dețineți mai multe pisici. În plus, covorașul plasat în interiorul litierei este antibacterian și rezistent la scurgeri și la ghearele animalului dvs. de companie. În plus, roțile duble încorporate facilitează transportul aparatului. În plus, aceasta va ocupa doar 0,3 m³.

Catlink/CL-CA-03/2

Sistem de siguranță

Tava de gunoi a fost proiectată astfel încât animalul dvs. de companie să o poată folosi în siguranță. Dispune de un senzor cu infraroșu, protecție pentru motor și protecție împotriva ruperii labei. Pe de altă parte, cei 4 senzori de gravitație înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la răsturnarea tăvii pentru litieră.

Catlink/CL-CA-03/9

Inclus

  • tavă pentru litieră
  • filtru albastru
Producător Catlink
Model CL-CA-03
Culoare alb
Material PP
Tensiune nominală 12V/2A
Utilizare preconizată pisici cu o greutate de 1,5 – 10 kg
Dimensiuni 599 × 533 × 545 mm
Greutate 11 kg