Căști wireless Remax Freezen RB-M26

92,00 lei

25 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Boxa fără fir Remax Freezen

Remax Freezen este o boxă wireless care vă va permite să vă bucurați de sunetele melodiilor preferate la o calitate înaltă! Dirijorii dubli și puterea de 8 W, combinate cu iluminarea colorată a fundalului, vă vor permite să creați o atmosferă specială la orice petrecere cu prietenii. Difuzorul poate funcționa continuu timp de până la 4 ore și, datorită designului său inteligent cu un mâner convenabil, îl puteți lua oriunde doriți.

Remax/RB-M26/1

Calitate fantastică a sunetului

Fie că ascultați muzica preferată sau vizionați filme, boxa Remax RB-M26 vă va oferi o calitate excelentă a sunetului. Cu difuzoare duble și 8 wați de putere, vă veți bucura de un sunet clar și bogat în detalii, precum și de un bas puternic și percutant. Doriți rezultate și mai bune? Conectați 2 difuzoare împreună!

Remax/RB-M26/2

Ascultați muzică timp de până la 4 ore

Bateria de lungă durată de 1500 mAh asigură o durată lungă de funcționare. Difuzorul poate funcționa continuu timp de până la 4 ore cu o singură încărcare. În plus, în modul de așteptare este capabil să reziste până la 35h! Îți va lua 2,5 ore să o încarci, iar portul USB facilitează acest lucru.

Remax/RB-M26/3

Conexiune fără fir

Uitați de cablurile încurcate și bucurați-vă de libertate nelimitată! O tehnologie avansată 5.3 este responsabilă pentru o conexiune fiabilă la dispozitivul ales de tine, garantând o transmisie rapidă și stabilă până la 10 m. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru întârzieri sau interferențe! În plus, datorită portului USB, puteți conecta fără probleme un stick de memorie, de exemplu.

Remax/RB-M26/4

Design încântător

Mergeți la un picnic pe plajă? Sau organizați o petrecere cu prietenii în grădină? Luați cu dumneavoastră boxa Remax! Datorită designului său atent gândit, cu mâner, puteți transporta confortabil boxa oriunde doriți. Nici operarea acesteia nu va fi o problemă pentru dvs. – puteți folosi panoul din partea superioară a boxei pentru a regla volumul sau pentru a schimba melodiile. În plus, dispozitivul dispune de iluminare de fundal colorată cu 3 moduri pentru a adăuga o atmosferă unică petrecerilor dvs.

Remax/RB-M26/5

Producător Remax
Model RB-M26
Nume Difuzor portabil fără fir Freezen
Versiunea Bluetooth 5.3
Raza de acțiune 10 m
Impedanță
Putere 8W
Capacitatea bateriei 1500 mAh
Timp de încărcare 2,5 h
Timp de funcționare 4h
Timp de așteptare 35h
Tensiune de funcționare 5V