Căști wireless cu bandă de silicon pentru gât Foneng BL31 (negru)

45,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Foneng BL31 căști wireless cu bandă de gât din silicon (negru)

Lăsați melodiile preferate să vă facă antrenamentele mai plăcute. Căștile Foneng BL31 oferă o calitate excelentă a sunetului și sunt foarte confortabile. Bluetooth 5.0 asigură o transmisie wireless fiabilă, iar microfonul încorporat vă permite să vorbiți liber la telefon. De asemenea, se remarcă durata lungă de funcționare a căștilor, de până la 7,5 ore.

Foneng/BL31-Black/1

Confortabile la utilizare

Căștile au fost proiectate cu gândul la confortul dumneavoastră. Se potrivesc perfect și nu vor cădea, chiar și atunci când vă deplasați mult sau faceți exerciții fizice. În plus, BL31 folosește silicon de înaltă calitate, care este plăcut la atingere și nu afectează pielea. Căștile au, de asemenea, magneți încorporați care le fac mult mai ușor de utilizat și de depozitat, reducând riscul ca acestea să se încurce.

Foneng/BL31-Black/7

Sunet de înaltă calitate

Obțineți și mai multă plăcere de la fiecare antrenament. Căștile BL31 garantează o calitate excelentă a sunetului la nivel Hi-Fi. Datorită designului lor atent gândit, acestea pot oferi o bogăție excepțională a detaliilor, medii și înalte plăcute pentru urechi și un bas profund și puternic. Cu Foneng vă veți descoperi din nou melodiile preferate! BL31 are, de asemenea, un microfon încorporat, astfel încât să puteți vorbi confortabil la telefon.

Foneng/BL31-Black/4

Bluetooth 5.0

Uitați de problemele enervante de conectare. Căștile folosesc tehnologia de ultimă generație Bluetooth 5.0 pentru o transmisie rapidă și stabilă, o imunitate mai mare la zgomot și un consum mai mic de energie. Gata cu întârzierile și calitatea insuficientă a semnalului! În plus, produsul se remarcă prin compatibilitatea sa largă – funcționează perfect cu Android, iOS și Windows.

Foneng/BL31-Black/8

Durată lungă de funcționare

Nu mai trebuie să vă faceți griji că căștile dvs. rămân brusc fără energie și vă împiedică să vă ascultați melodiile preferate în timpul antrenamentului. BL31 este echipat cu o baterie durabilă de 120 mAh. Durata sa de funcționare la o singură încărcare este de până la 7,5 ore! Cu Foneng ascultați muzică atât timp cât doriți.

Foneng/BL31-Black/6

Producător Foneng
Model BL31
Culoare Negru
Bluetooth 5.0
Capacitatea bateriei 120 mAh
Timp de funcționare aprox. 7,5 h
Compatibilitate Android, iOS, Windows