Căști TWS Vention Elf E01 (alb)

68,00 lei

15 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști TWS Vention Elf E01 (alb)

Optați pentru un sunet de înaltă calitate. Echipate cu drivere de 10 mm, căștile Vention Elf E01 oferă un sunet clar și natural și până la 7 ore de utilizare cu o singură încărcare. Datorită tehnologiei Bluetooth 5.3, acestea garantează o conexiune rapidă și stabilă, iar rezistența la apă IPX4 înseamnă că le poți folosi fără griji în ploaie sau la antrenament. Există, de asemenea, touchpad-uri încorporate pentru schimbarea comodă a melodiilor, oprirea redării și multe altele.

Vention/NBFW0/1

Conexiune wireless fiabilă

Căștile utilizează tehnologia Bluetooth 5.3 de ultimă generație pentru o transmisie mai rapidă și mai stabilă, o rază de acțiune de până la 10 m, un consum mai mic de energie și o imunitate mai mare la interferențe. Uitați de problemele de conectare! Căștile Elf E01s oferă, de asemenea, o latență foarte scăzută, de aproximativ 0,18 secunde. Acest lucru le face ideale pentru vizionarea de filme sau pentru jocuri! În plus, trebuie doar să împerechezi căștile o singură dată cu dispozitivul ales – se vor conecta automat de fiecare dată.

Vention/NBFW0/3

Adaptate la tine

Bucură-te de confortul la care visezi. Căștile au un design ușor și ergonomic, care se potrivește perfect în urechi și este extrem de confortabil. Veți găsi, de asemenea, pernuțe interschimbabile pentru urechi în 3 dimensiuni (S, M și L) pentru o potrivire și mai bună. În plus, rezistența la apă IPX4 vă permite să vă ascultați muzica fără probleme în timpul antrenamentului sau în zilele ploioase. Și nu se termină aici – căștile se conectează la dispozitivele tale în mod independent, astfel încât ești liber să le folosești pe amândouă în același timp sau doar pe unul singur.

Vention/NBFW0/8

Ascultați fiecare detaliu

Descoperiți detalii necunoscute până acum ale melodiilor dvs. preferate. Datorită difuzoarelor de 10 milimetri cu diafragme compozite PU + PEEK, căștile pot oferi detalii bogate și o armonie perfectă. Bas puternic și profund, medii clare și înalte clare – duceți experiența muzicală la un nou nivel cu Elf E01!

Vention/NBFW0/5

Ascultați mai mult timp, încărcați mai repede

Ascultă-ți muzica oricât de mult timp dorești – căștile tale nu se vor descărca prea repede. Elf E01 poate reda melodiile tale preferate timp de aproximativ 7 ore, iar cu husa dedicată poți prelungi acest timp până la 21 de ore. Acum, listele tale de redare te pot însoți chiar și pe tot parcursul zilei! Încărcarea căștilor nu va dura mult timp – este nevoie doar de aproximativ 1,5 ore pentru a le încărca la 100%.

Vention/NBFW0/6

Și mai convenabil de utilizat

Acum este nevoie doar de câteva atingeri pentru, de exemplu, a pune pe pauză / a relua redarea, a trece peste o melodie, a răspunde la telefon, a închide sau a respinge un apel. Căștile sunt echipate cu panouri tactile, astfel încât nu trebuie să folosiți de fiecare dată smartphone-ul. Elf E01 este, de asemenea, compatibil cu asistentul vocal Siri. Este suficient să emiteți comanda corespunzătoare pentru a reda melodia dorită sau pentru a suna un prieten!

Vention/NBFW0/7

Inclus

  • Căști
  • Husă de încărcare
  • Cablu de încărcare (USB-A la USB-C)
  • Capace de înlocuire (3 perechi, S, M, L, o pereche este deja pe căști)
  • Manual de utilizare
Producător Vention
Denumire HiFun True Wireless Bluetooth Earbuds
Model NBFW0
Culoare Alb
Versiunea Bluetooth 5.3
Raza de acțiune Până la 10 m
Profiluri Bluetooth AVRCP, A2DP, HFP, HSP
Codecuri audio SBC, AAC
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Capacitatea bateriei pentru căști 40 mAh / 0,148 Wh
Capacitate baterie carcasă 230 mAh / 0,851 Wh
Timp de funcționare aprox. 7 h (căști) / aprox. 21 h (căști + husă)
Timp de încărcare căști aprox. 1,5 h
Timp de încărcare husă aprox. 2 h
Port de încărcare a carcasei USB-C
Material ABS
Rezistența la apă IPX4