Înapoi la produse
Căști TWS EarFun AirLite (negru) Prețul inițial a fost: 116,00 lei.Prețul curent este: 106,00 lei.

Căști TWS EarFun Air Pro 3, ANC (alb)

Prețul inițial a fost: 423,00 lei.Prețul curent este: 280,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști TWS EarFun Air Pro 3, ANC (alb)

Redescoperă-ți melodiile preferate cu căștile TWS EarFun Air Pro 3. Căștile sunt compatibile cu codecul Qualcomm aptx Adaptive și dispun de drivere din titan de 11 mm, responsabile pentru calitatea fantastică a sunetului. Acestea folosesc tehnologia ANC Quiet Smart 2.0 și sistemul de anulare a zgomotului cVc 8.0, astfel încât puteți asculta muzică și vorbi la telefon chiar și în locuri zgomotoase. De asemenea, au microfoane încorporate, iar Bluetooth 5.3 asigură o transmisie fiabilă și fulgerătoare a semnalului. Designul ergonomic al căștilor garantează un confort de vis și sunt ușor de utilizat cu ajutorul touchpad-urilor.

Earfun/TW500W/9

Ascultați fiecare detaliu

Îndrăgostește-te din nou de muzică cu căștile Air Pro 3. Căștile sunt prevăzute cu drivere din titan de 11 mm pentru un sunet de înaltă calitate. Astfel, vă puteți bucura de un sunet clar și bogat în detalii, precum și de bas puternic și profund. Acum te poți simți ca la un concert oriunde!

Earfun/TW500W/4

Cufundați-vă în muzică

Uitați de zgomotele enervante și creșteți plăcerea de a asculta muzică! Air Pro 3 utilizează anularea zgomotului ANC hibrid Quiet Smart 2.0, care atenuează în mod fiabil sunetele externe până la 43 dB. Astfel, puteți asculta lista de redare preferată fără să fiți deranjat, indiferent unde vă aflați – acum nimic nu vă poate sta în cale!

Earfun/TW500W/5

Făcut pentru a vorbi

Acum poți vorbi la telefon chiar și în locuri extrem de zgomotoase! Fiecare cască are până la 3 microfoane încorporate care pot capta cu ușurință fiecare cuvânt al tău. De asemenea, acestea acceptă sistemul avansat de anulare a zgomotului cVc 8.0, care filtrează toate zgomotele de fond nedorite. Puteți fi sigur că interlocutorii dvs. vor auzi tot ce aveți de spus.

Earfun/TW500W/6

Conexiune fiabilă

Spuneți adio interferențelor și bucurați-vă de o conexiune wireless stabilă. Air Pro 3 utilizează tehnologia inovatoare Bluetooth 5.3 pentru a oferi o conexiune rapidă și stabilă la dispozitivul ales de tine, cu un consum redus de energie. În plus, îl puteți conecta la până la 2 dispozitive în același timp.

Earfun/TW500W/2

Până la 45 de ore de funcționare

Ascultați muzică fără limite. Bateria reîncărcabilă încorporată poate asigura până la 9 ore de utilizare continuă. Mai mult, puteți prelungi această durată cu până la 36 de ore folosind husa pe care o veți găsi inclusă. De asemenea, suportă încărcarea rapidă, astfel încât nu durează decât aproximativ 10 minute pentru ca tu să poți asculta muzică timp de încă 90 de minute. Vei încărca husa atât cu ajutorul cablului USB-C (inclus), cât și wireless.

Earfun/TW500W/3

Având în vedere confortul

EarFun a proiectat căștile pentru a le oferi utilizatorilor un confort maxim. Air Pro 3 se adaptează perfect la forma urechii și nu provoacă disconfort nici măcar atunci când asculți muzică ore în șir. Veți găsi, de asemenea, 4 perechi de pernuțe interschimbabile de dimensiuni diferite, ceea ce le face și mai ușor de personalizat. Sunt, de asemenea, rezistente la apă IPX5, deci nu se tem de picăturile de ploaie sau de transpirație, iar pentru o utilizare comodă există touchpad-uri încorporate.

Earfun/TW500W/10

Aplicație dedicată

Doriți să obțineți capacități suplimentare? Sau poate doriți să vă personalizați căștile? Instalați aplicația dedicată EarFun Audio, pe care o găsiți atât în Google Play, cât și în App Store. Aceasta vă va oferi acces la setările de egalizare, va verifica nivelul bateriei și puteți, de asemenea, modifica funcțiile panourilor tactile.

Earfun/TW500W/1

Inclus:

  • căști
  • husă
  • cablu USB-C / USB-A
  • capace interschimbabile x4 (XS / S / M / L)
  • manual de utilizare
Producător EarFun
Model Air Pro 3
Culoare alb
Traductoare 11 mm
Versiunea Bluetooth 5.3
Codecuri Bluetooth LC3 / AAC / SBC
Număr de microfoane 6 (3 per telefon)
Timp de funcționare până la 9 h / până la 36 h cu carcasa de încărcare
Rezistență la apă IPX5
Aplicație EarFun Audio