Căști TWS 1MORE Comfobuds 2 (negru)

164,00 lei

53 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști 1MORE ComfoBuds 2 (negru)

Optați pentru funcționalitate, confort și stil cu 1MORE. Căștile ComfoBuds 2 sunt dotate cu drivere dinamice de 13,4 mm care te vor face să te îndrăgostești din nou de muzică. Microfoanele duble cu anulare a zgomotului ENC vă permit să vorbiți liber. Hardware-ul oferă un mod de gaming și asigură o latență scăzută. Datorită Bluetooth 5.2, vă veți bucura de o transmisie stabilă. Durata de funcționare a căștilor ajunge până la 24 de ore cu o singură încărcare. Panourile tactile permit o utilizare confortabilă, iar datorită rezistenței la apă IPX5, puteți asculta piesele preferate în aproape orice circumstanțe.

Sunet care vă va încânta

Lasă-ți melodiile preferate să trezească în tine o emoție cu totul nouă. Căștile 1MORE se disting prin driverele dinamice de 13,4 mm cu diafragmă compozită LCP, care garantează un sunet clar și natural, fără a pierde niciun detaliu – de la voce la sunetul de chitară și până la basul puternic.

Setări EQ

Personalizați performanța căștilor 1MORE după bunul dvs. plac, modificând setările EQ. Aveți la dispoziție până la 12 opțiuni, pe care le puteți accesa prin intermediul aplicației 1MORE MUSIC App. Fie că vă place rockul, hip-hop-ul, muzica clasică sau electronică, veți găsi cu siguranță ceva pe placul dumneavoastră!

Cel mai înalt grad de confort

Căștile ComfoBuds 2 sunt o garanție de confort. Designul atent studiat le face să se potrivească perfect în urechi. Greutatea unei căști este de doar 4,3 g. Pernuțele interschimbabile din silicon asigură un confort pe tot parcursul zilei și o etanșare eficientă, astfel încât vă puteți bucura de o calitate maximă a sunetului. În plus, acoperirea UV a carcasei de încărcare păstrează aspectul îngrijit al produsului și rezistă la urmele de amprente.

Conexiune stabilă

Datorită tehnologiei Bluetooth 5.2, vă puteți bucura de o conexiune stabilă, rapidă și fără probleme. Căștile ComfoBuds 2 se conectează automat la ultimul dispozitiv împerecheat atunci când sunt scoase din carcasa de încărcare. Experimentați cât de convenabil este!

Mod de joc

Nimic nu vă va mai sta în calea câștigului. Selectați modul gaming în aplicația 1MORE MUSIC App și obțineți o întârziere de 100 ms atunci când jucați jocuri. Experimentați cât de mult mai plăcut este jocul atunci când sunetul audio și video sunt sincronizate corespunzător.

Microfoane de înaltă calitate

Efectuați apeluri telefonice fără întreruperi. Căștile ComfoBuds 2 oferă până la patru microfoane care acceptă funcția de anulare a zgomotului ENC. Ca urmare, acestea filtrează eficient zgomotul de fond inutil și vă înregistrează cu precizie vocea. Acum puteți vorbi confortabil, chiar și într-un loc deosebit de aglomerat.

Până la 24 de ore de funcționare

Doriți ca melodiile dvs. preferate să vă însoțească de dimineața până seara? Cu ComfoBuds 2 este posibil! O singură încărcare este suficientă pentru a menține căștile în funcțiune timp de 6 ore. Cu ajutorul manșonului de încărcare, puteți prelungi acest timp cu 18 ore, pentru un total de 24 de ore. 15 minute de energie reînnoită sunt suficiente pentru a obține încă 3 ore de redare.

Soluții bine gândite

Căștile ComfoBuds 2 sunt rezistente la apă IPX5, astfel încât vă pot ține companie chiar și în zilele ploioase. Atunci când scoateți căștile din urechi, redarea muzicii se întrerupe automat până când le puneți la loc. Plăcuțele tactile vă permit să controlați în mod convenabil playerul muzical, să gestionați apelurile primite și să activați asistentul vocal fără a fi nevoie să puneți mâna pe telefon.

Sunt incluse:

  • Căști x1
  • Carcasă de încărcare x1
  • Pereche de capace de silicon (S) x1
  • Cablu de încărcare USB-C x1
  • Manual de utilizare x1
Producător 1MORE
Model ES303
Capacitatea bateriei pentru căști 43 mAh
Capacitatea bateriei carcasei de încărcare 410 mAh
Timp de încărcare a căștilor aprox. 40 minute
Durata de încărcare a carcasei de încărcare aprox. 80 de minute
Timp de funcționare 8 ore sau 24 de ore (cu carcasa de încărcare)
Impedanță 28Ω
Versiunea Bluetooth 5.2
Protocoale Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Intrare 5V/1A
Temperatura de funcționare 0°C până la 45°C
Greutatea handsetului 4.3 g
Greutatea carcasei de încărcare 36.5 g
Culoare negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>