Căști TWS 1MORE ColorBuds 2, ANC (alb)

138,00 lei

55 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști 1MORE ColorBuds 2 (alb)

Răsfață-ți pasiunea cu 1MORE și apreciază muzica într-un mod nou. Căștile ColorBuds 2 sunt dotate cu drivere de 7 mm pentru a scoate în evidență tot ce e mai bun din melodiile tale preferate. Tehnologia Bluetooth 5.2 garantează o conexiune stabilă, iar funcția ANC vă permite să auziți doar ceea ce doriți să auziți. Bateria durează până la 24 de ore și poate fi reîncărcată fără fir. Reglați căștile în funcție de preferințele dvs. cu ajutorul SoundID.

Ascultați fiecare detaliu

Dirijorii dinamici de 7 milimetri cu care sunt echipate căștile ColorBuds 2 asigură reducerea la minimum a distorsiunilor și redarea sunetului la tonul său original. Ca urmare, căștile 1MORE oferă un sunet excelent, echilibrat, cu o rezoluție înaltă și basuri clare. În plus, acestea sunt compatibile cu tehnologia SoundID. Cu ajutorul aplicației 1MORE Music App, vă puteți crea un profil de sunet care să se potrivească preferințelor dvs. Acum vă puteți bucura de o experiență de ascultare personalizată!

Ideale pentru gameri

Dacă sunteți un gamer, știți cu siguranță cât de dezavantajoase sunt întârzierile în timpul jocurilor dinamice. Cu căștile ColorBuds 2 TWS, puteți spune adio acestei probleme. Codecurile adaptive aptX, TM și AAC garantează sincronizarea perfectă a imaginii și a sunetului. În plus, căștile 1MORE sunt compatibile cu Bluetooth 5.2, care, în combinație cu chipset-ul Qualcomm, asigură o transmisie rapidă și fiabilă. Acum puteți reacționa rapid la mișcările adversarului și puteți obține o nouă victorie!

Anulare a zgomotului ANC și mod de transparență

Auzi doar ceea ce vrei să auzi. Căștile ColorBuds 2 oferă tehnologia de anulare a zgomotului ANC, astfel încât să poți asculta sunetul pe care îl alegi fără ca zgomotele ambientale să interfereze cu concentrarea ta. Doriți să rămâneți în contact cu mediul înconjurător pentru a nu pierde un anunț important în gară sau pentru a purta o scurtă conversație fără să vă scoateți căștile? Alegeți modul Transparență!

Microfoane de înaltă calitate

Purtați conversații telefonice fără interferențe. ColorBuds 2 dispune de până la patru microfoane cu anularea activă a zgomotului cVc 8.0, care filtrează eficient zgomotul de fond inutil și se asigură că interlocutorul tău aude fiecare cuvânt pe care îl spui, chiar și atunci când vorbești într-un loc aglomerat.

Până la 24 de ore de funcționare

Ascultă-ți muzica fără întreruperi, oriunde te-ai afla. O singură încărcare a căștilor asigură până la 8 ore de utilizare (dacă nu folosiți funcția ANC). Carcasa de încărcare vă permite să prelungiți această durată la 24 de ore. ColorBuds 2 s-a descărcat la momentul nepotrivit? Nicio problemă! Doar 15 minute de încărcare sunt suficiente pentru a vă bucura de ele încă 2 ore. Reînnoiți energia echipamentului cu ajutorul cablului USB-C inclus sau fără fir.

Soluții practice

Optați pentru comoditate cu 1MORE! Căștile ColorBuds 2 se împerechează automat cu dispozitivul la care au fost conectate ultima dată imediat ce deschideți carcasa de încărcare. Mai mult, atunci când scoateți căștile din urechi, redarea muzicii este întreruptă până când le puneți la loc. De remarcat, de asemenea, rezistența la apă de nivel IPX5, astfel încât puteți asculta fără griji melodiile preferate în timpul unui antrenament intens.

Control tactil

Nu mai trebuie să scoți smartphone-ul din buzunar pentru a întrerupe sau a relua redarea, a răspunde la un apel primit sau a activa asistentul vocal. Căștile ColorBuds 2 sunt prevăzute cu panouri tactile pentru o utilizare comodă. Din cadrul aplicației 1MORE Music, poți face modificări ale setărilor și te poți bucura de confortul viselor tale.

Design ergonomic

Căștile 1MORE se potrivesc perfect în urechi, fără a provoca un disconfort deranjant. De asemenea, sunt extrem de ușoare, cu o greutate de mai puțin de 4,9 g per cască. Hardware-ul are, de asemenea, un design elegant și, datorită acoperirii UV, este rezistent la pete și urme de amprente.

Sunt incluse:

  • Căști x1
  • Carcasă de încărcare x1
  • Cablu de încărcare USB-C x1
  • Pereche de capace interschimbabile (XS, S, L) x3
  • Manual de utilizare x1
Producător 1MORE
Model ES602
Capacitatea bateriei pentru căști 55 mAh
Capacitatea bateriei carcasei de încărcare 410 mAh
Timp de funcționare când funcția ANC este activată: 6 ore sau 18 ore (cu carcasa de încărcare); când funcția ANC este dezactivată: 8 ore sau 24 de ore (cu carcasa de încărcare)
Timp de încărcare a căștilor 70 de minute
Timp de încărcare pentru carcasa de încărcare 85 minute
Intrare 5V/1A
Impedanță 32Ω
Tip Bluetooth 5.2
Raza de acțiune Bluetooth Până la 10 m
Protocoale Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Temperatura de funcționare Între 0°C și 45°C
Greutatea căștii 4.9 g
Greutatea carcasei de încărcare 34.5 g
Dimensiunile handsetului 27 x 21 x 20 mm
Dimensiunile carcasei de încărcare 60 x 30 x 38 mm
Culoare alb

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>