Căști TWS 1MORE Aero, ANC (alb)

392,00 lei

32 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști 1MORE AERO (alb)

Căștile 1MORE Aero îi vor satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori! Acestea dispun de drivere de 10 mm care oferă un sunet de înaltă calitate, iar tehnologia Smart Loudness vă va permite să vă bucurați de o calitate fantastică a sunetului, indiferent de nivelul volumului. De asemenea, acestea acceptă tehnologia de urmărire a capului și sistemul de reducere a zgomotului QuietMax. Îți permit să vorbești liber la telefon în aproape orice condiții, datorită microfoanelor de înaltă calitate cu algoritm DNN. Oferă, de asemenea, 4 moduri ANC pentru a vă cufunda complet în muzică. Aplicația vă permite să alegeți din 12 setări EQ și au o autonomie de până la 28 de ore. Căștile au un design ergonomic și rezistent la apă.

Calitate excepțională a sunetului

Îndrăgostește-te din nou de muzica ta. Căștile sunt echipate cu drivere de 10 mm, care sunt responsabile pentru un sunet de înaltă calitate. Ca urmare, vă puteți bucura de o abundență de detalii, de un echilibru perfect între bas și înalte și de basuri puternice și profunde. În plus, vă puteți cufunda în muzică oriunde v-ați afla, datorită tehnologiei patentate de anulare a zgomotului QuietMax, care elimină zgomotul de fond nedorit cu până la 42 dB. Modelul Aero folosește, de asemenea, tehnologia Smart Loudness pentru a oferi o experiență muzicală bogată la orice volum.

Adaptate la orice situație

Cu căștile Aero, te vei putea concentra pe deplin asupra sunetelor melodiilor tale preferate chiar și într-un loc aglomerat și zgomotos. Căștile utilizează tehnologia avansată ANC, care oferă 4 moduri diferite. Acest lucru face ca acestea să fie ușor de adaptat la aproape orice situație. Adaptive ANC ajustează automat nivelul de anulare a zgomotului în funcție de mediul în care vă aflați. Dacă sunteți la volan sau în metrou, modul ANC Strong este ideal, în timp ce modul ANC Mild vă va oferi un nivel maxim de confort atunci când vizitați o cafenea. În zilele extrem de vântoase, modul WNR, care suprimă automat zgomotul produs de vânt, va funcționa bine. Preferați să rămâneți în contact cu mediul înconjurător? Alegeți modul Transparență!

Sincronizați-vă fiecare mișcare cu sunetul

Duceți nivelul de imersiune la următorul nivel. Căștile 1MORE Aero suportă tehnologia de urmărire dinamică a mișcărilor capului, special concepută pentru a se asigura că sunetul rămâne acolo unde trebuie, chiar și atunci când vă mișcați capul. Acest lucru te va face să te simți ca și cum ai fi la un concert adevărat! Oferă-ți o experiență muzicală de neuitat sau scufundă-te și mai mult în joc!

Conversații fără zgomot oriunde

Vorbiți liber la telefon, indiferent unde vă aflați. Un centru comercial aglomerat sau poate o călătorie cu trenul? Acum nu mai este o problemă! Fiecare telefon are până la 3 microfoane încorporate care, în combinație cu algoritmul DNN, separă în mod eficient vocea dvs. de zgomotul ambiental. De asemenea, acestea se remarcă prin rezistența ridicată la interferențe. Cu căștile Aero, puteți fi sigur că dumneavoastră și interlocutorii dumneavoastră vă veți auzi fără nici cea mai mică problemă!

Conexiune fiabilă

Căștile 1MORE Aero utilizează Bluetooth 5.2, care garantează o conexiune stabilă, rapidă și neîntreruptă cu echipamentul ales, cu un consum redus de energie. Mai mult, le puteți conecta simultan la două dispozitive și puteți comuta liber între ele. Acum puteți comuta cu ușurință redarea între lucrul la laptop și vorbitul la telefon!

Până la 28 de ore de funcționare

Uitați de limitări și bucurați-vă de durata lungă de funcționare a căștilor! Bateria încorporată asigură până la 7 ore de funcționare neîntreruptă când modul ANC este dezactivat sau până la 5 ore când este activat. De asemenea, le puteți prelungi durata de funcționare până la 28 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare. Căștile suportă, de asemenea, încărcare rapidă – astfel încât doar 15 minute de încărcare sunt suficiente pentru ca acestea să vă servească încă 3 ore. În plus, datorită tehnologiei Qi, le puteți încărca în mod convenabil fără fir.

Însoțitorul perfect de zi cu zi

Oferă-ți confortul la care ai visat întotdeauna în timp ce asculți muzică! Designul ușor al căștilor înseamnă că nici măcar nu le vei simți în urechi – fiecare cască cântărește doar 4,9 g. De asemenea, se mândresc cu un grad de impermeabilitate IPX5, astfel încât transpirația sau ploaia nu vor sta în calea melodiilor tale preferate. În plus, aveți la dispoziție o aplicație dedicată 1MORE Music, care oferă până la 12 setări EQ.

Control tactil

Acum, toate funcțiile cele mai importante sunt la îndemâna ta! Căștile Aero dispun de panouri tactile de precizie pentru o utilizare ușoară. Poți controla în mod convenabil playerul de muzică, ajusta volumul sau gestiona apelurile primite – nu mai trebuie să scoți de fiecare dată smartphone-ul. De asemenea, puteți activa în cel mai scurt timp asistentul vocal inteligent prin simpla atingere de trei ori a panoului tactil!

Producător 1MORE
Nume AERO
Model ES903
Culoare Alb
Traductoare 10 mm
Impedanță 32Ω
Răspuns în frecvență 20Hz-20kHz
Versiunea Bluetooth 5.2
Raza de acțiune 10 m (zonă deschisă)
Protocoale Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Capacitatea bateriei 40 mAh x2 (căști)
450 mAh (carcasă)
Timp de încărcare 1 h (căști)
2 h (carcasă)
Timp de funcționare Până la 7 h
Până la 28 h (cu husă)
Intrare 5V=1A
Interfață de încărcare USB-C
Rezistent la apă IPX5
Greutatea unui singur telefon 4,9 g
Greutatea carcasei 45,2 g
Dimensiunile căștilor aprox. 39 x 20 x 24 mm
Dimensiunile carcasei aprox. 62 x 56 x 26 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>