Căști Thunderobot Shadow Wing HL504 (alb)

261 lei

141 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști Thunderobot Shadow Wing HL504 (alb)

Căștile Thunderobot Shadow Wing HL504 sunt căști unice, într-o culoare albă elegantă. Acestea se remarcă prin capacitatea de a se conecta simultan la două dispozitive, prin latența lor ultra-redusă de 40 ms și prin versatilitatea modurilor fără fir și cu fir. În plus, acestea oferă apeluri clare și neîntrerupte datorită funcției de anulare a zgomotului. Un finisaj elegant și difuzoarele puternice de 40 mm completează pachetul, creând un produs care îi va satisface pe cei mai exigenți utilizatori.

Conexiune simultană

Thunderobot Shadow Wing HL504 sunt extrem de versatile. Cu posibilitatea de a se conecta simultan la două dispozitive, căștile sunt ideale pentru utilizarea zilnică.

Latență minimă

Cu o latență incredibil de mică, de 40 ms, căștile Thunderobot HL504 garantează un sunet cristalin, în timp real. Acest lucru le face ideale nu numai pentru a asculta muzică, ci și pentru jocuri sau vizionarea de filme.

Versatilitate de utilizare

Vă place libertatea, dar nu doriți să sacrificați fiabilitatea unui cablu în momentele cruciale? Thunderobot Shadow Wing HL504 de la Thunderobot este răspunsul la nevoile tale. Căștile pot fi utilizate atât în modul wireless, cât și prin cablu, adaptându-se la stilul tău de viață.

Reducerea zgomotului în timpul unui apel

Comunicarea este esențială, motiv pentru care Thunderobot HL504 sunt echipate cu tehnologie de reducere a zgomotului la apel. Conversațiile telefonice devin mai clare, iar cuvintele tale ajung la interlocutor fără interferențe, indiferent de mediul înconjurător.

Detalii interesante

Nu doar tehnologia, ci și designul se situează la cel mai înalt nivel. Finisajul alb combinat cu difuzoarele de 40 mm face ca Thunderobot Shadow Wing HL504 să arate extrem de elegant. Marca Thunderobot are grijă de fiecare detaliu, oferind un produs care este atât funcțional, cât și elegant.

Specificații

Marca Thunderobot
Model HL504
Culoare Alb
Dimensiunea difuzorului 40mm
Întârziere 40ms