Căști sportive TWS Choetech Solar cu încărcare solară (negru)

79,00 lei

13 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști sport TWS Choetech Solar (negru)

Cu căștile sport Choetech Solar vă veți bucura de un confort total în timp ce ascultați piesele preferate. Acestea au o baterie puternică, care permite până la 5 ore de utilizare continuă. Sunt compatibile cu versiunea Bluetooth 5.0, care este responsabilă pentru o conexiune fiabilă și stabilă pe o distanță de până la 15 metri. Sunt compatibile cu protocoalele HFP și HSP, astfel încât puteți vorbi liber la telefon fără a fi nevoie să scoateți smartphone-ul din buzunar. Produsul are un design ergonomic și oferă un confort de lungă durată.

Performanță puternică

Acum vă puteți bucura de întreaga libertate de utilizare a căștilor! Acestea funcționează fără fir, utilizând o conexiune Bluetooth versiunea 5.0. Aceasta înseamnă că obțineți o transmisie stabilă, fără interferențe, pe o distanță de până la 15 metri! Raportul audio S/N este de aproximativ 95 dB, ceea ce înseamnă un sunet clar și de o calitate excepțională. După ce ați scos o cască din ureche, sunteți liber să continuați să ascultați muzică.

Vorbiți liber

Căștile utilizează un microfon digital cu o sensibilitate de 38 dB și suportă protocoale pentru apeluri telefonice gratuite. Nu trebuie să țineți smartphone-ul în mână pentru ca interlocutorul să audă clar ceea ce aveți de spus. Bucurați-vă de libertate completă cu Choetech Solar sports.

Încărcare convenabilă

O singură încărcare garantează aproximativ 5 ore de experiență muzicală. Demn de remarcat este panoul solar cu care este echipată carcasa de încărcare – cu ajutorul acestuia veți prelungi durata de ascultare până la 35 de ore. Carcasa poate fi încărcată cu ajutorul unui cablu USB-C sau prin expunerea acesteia la lumina soarelui. Indicatorii LED vă vor oferi informații despre starea bateriei.

Inclusă

  • Carcasă de încărcare cu panou solar x 1
  • Căști x 1

Specificații:

Producător Choetech
Model BH-T09
Versiunea Bluetooth 5.0
Frecvența Bluetooth 2,402 – 2,480 GHz
Interval de conectare ≤15 m
S/N audio ≥95 dB
Tipul de baterie Baterie cu litiu 40 mAh/ 3,7 V
Capacitatea carcasei 300 mAh
Microfon Microfon digital cu silicon 38 dB
Timp de încărcare Căști 1,5 h; carcasă aprox. 2 h
Timp de funcționare aprox. 4-5 h
Protocoale acceptate A2DP, AVRCP, SPPPP, HFP, HSP

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}