Căști sport fără fir Remax Air Conduction RB-S7 (alb)

72,00 lei

34 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști sport fără fir Remax Air Conduction RB-S7 (alb)

Căutați căști practice pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor lungi la sala de sport? Căștile Remax Air Conduction vă vor satisface cu siguranță așteptările! Datorită tehnologiei inovatoare Air Conduction, te poți bucura de sunetul clar și natural al melodiilor tale preferate. Bateria de lungă durată permite o utilizare neîntreruptă de până la 9 ore, iar conectivitatea Bluetooth 5.3 asigură o conexiune stabilă cu dispozitivul ales de tine.

Remax/RB-S7/1

Redescoperă-ți muzica

Bucură-te de un sunet excepțional care îți permite să auzi chiar și cele mai mici detalii ale muzicii tale preferate. Tehnologia inovatoare Air Conduction permite ca sunetul să fie transmis direct către ureche, ceea ce face ca sunetul să fie mai natural. Căștile Remax vă vor oferi o experiență acustică de neuitat!

Remax/RB-S7/2

Până la 9 ore de funcționare

Nu vă mai faceți griji cu privire la descărcarea neașteptată a căștilor în timpul unui antrenament îndelungat! Modelul Air Conduction vă permite să ascultați muzică timp de până la 9 h. De asemenea, acestea acceptă funcția de încărcare rapidă, astfel încât ai nevoie de doar 5 minute de încărcare pentru a le menține în funcțiune încă 30 de minute. Nici încărcarea lor standard nu vă va lua mult timp – vor fi din nou gata de funcționare după aproximativ 1,5 h.

Remax/RB-S7/3

Conexiune stabilă cu dispozitivul dvs.

Spuneți adio problemelor de lag și altor probleme de conectare. Căștile Remax utilizează cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.3, care asigură o transmisie rapidă, stabilă și fiabilă a semnalului până la 10 m. În plus, le puteți conecta la 2 dispozitive simultan pentru și mai multă comoditate.

Remax/RB-S7/4

Producător Remax
Model RB-S7
Nume Căști sportive fără fir cu conducție de aer
Culoare Alb
Impedanță 32Ω
Protocoale Bluetooth HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Versiunea Bluetooth 5.3
Interval de transmisie 10 m
Capacitatea bateriei 100 mAh
Timp de încărcare 1,5 h
Timp de funcționare 9 h
Timp de așteptare 200 de zile
Putere de încărcare DC 5V/100mA
Greutate 13g±1g