Căști Soundpeats Mini Pro HS, ANC (negru)

406 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști Soundpeats Mini Pro HS (negru)

Bucură-te de melodiile tale preferate într-un mod nou. Căștile oferă HiRes Audio, care se traduce printr-un sunet bogat în detalii. În plus, acestea folosesc tehnologia ANC hibridă care reduce zgomotul ambiental cu până la 40 dB, iar bateriile de lungă durată asigură până la 28 h de utilizare cu o singură încărcare. În plus, latența redusă îmbunătățește imersiunea în timpul jocului.

Soundpeats/Mini-Pro-HS-Black/2

Calitate impresionantă a sunetului

Melodiile tale preferate nu au sunat niciodată atât de bine. Soundpeats Mini Pro HS oferă un sunet superior certificat de HiRes Audio și utilizează codecul LDAC. Acest lucru se traduce printr-un sunet de înaltă rezoluție, cu detalii bogate și un semnal stabil. ANC, pe de altă parte, anulează zgomotul ambiental cu până la 40 dB, astfel încât să puteți trece peste zgomot și să vă concentrați asupra a ceea ce este important pentru dvs. Dar dacă preferați să rămâneți conectat la mediul înconjurător, activați modul Transparență.

Soundpeats/Mini-Pro-HS-Black/5

Vorbiți liber la telefon

Vorbiți cu cei dragi, indiferent unde vă aflați. Căștile Soundpeats folosesc tehnologia avansată de anulare a zgomotului ENC și au 3 microfoane (fiecare cască), astfel încât să puteți vorbi confortabil în locuri zgomotoase. Acum poți fi sigur că interlocutorul tău te va auzi!

Soundpeats/Mini-Pro-HS-Black/6

Durată lungă de viață a bateriei

Luați căștile Soundpeats Mini Pro HS în deplasare, fără să vă faceți griji cu privire la golirea bruscă. Căștile funcționează până la 8 h cu o singură încărcare, iar cu carcasa de încărcare, durata totală de redare este de 28 h. Ascultați confortabil podcasturile sau cărțile audio preferate în drum spre serviciu, universitate sau în vacanță!

Soundpeats/Mini-Pro-HS-Black/7

Mai multe posibilități

Avantajele modelului Soundpeats Mini Pro HS nu se termină aici! Căștile oferă o latență de 70 ms pentru o mai bună sincronizare video și audio – perfect pentru filme sau jocuri. Tot ce trebuie să faceți este să activați modul Joc. Mai mult, aplicația dedicată vă oferă acces la diverse funcții și vă permite să personalizați performanța căștilor. Vedeți cu ochii voștri!

Soundpeats/Mini-Pro-HS-Black/1

Incluse

  • căști
  • husă de încărcare
  • huse în 3 dimensiuni (S/M/L)
Producător Soundpeats
Model Mini Pro HS
Culoare negru
Diametrul traductorului 10 mm
Timp de funcționare 8 h (căști), 28 h (inclusiv carcasa de încărcare)
Nivel de întârziere 70 ms
Codec audio LDAC
Reducerea zgomotului ENC, ANC hibrid până la 40 dB
Moduri de funcționare Joc, Transparență
Aplicație dedicată da