Căști Soundpeats Capsule3 PRO, ANC (negru)

423 lei

83 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști Soundpeats Capsule3 PRO (negru)

Căștile Soundpeats Capsule 3 Pro oferă un sunet de înaltă calitate certificat de HiRes Audio. În plus, acestea elimină zgomotul ambiental și vă permit să vorbiți liber la telefon. Acestea oferă 2 moduri de funcționare, iar o aplicație dedicată vă permite să le personalizați funcționarea. În plus, acestea funcționează aproximativ 8 h la o singură încărcare, iar carcasa de încărcare asigură un total de 52 h de redare. Veți găsi, de asemenea, suprapuneri în 3 dimensiuni incluse, astfel încât fiecare să o poată alege pe cea care i se potrivește.

Soundpeats/Capsule3-PRO-Black/7

Sunet de înaltă calitate

Acum vei auzi detalii inedite ale pieselor tale preferate. Căștile oferă HiRes Audio și utilizează codecul audio LDAC. De asemenea, sunt echipate cu drivere de 12 milimetri, ceea ce se traduce prin tonuri înalte și medii plăcute pentru urechi și bas profund.

Soundpeats/Capsule3-PRO-Black/5

Anulare eficientă a zgomotului

Nu vă faceți griji cu privire la zgomotul ambiental – utilizarea tehnologiei ANC hibride anulează eficient sunetul extern până la 43 dB. Pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce este important. În plus, Soundpeats Capsule 3 Pro vă permite să vorbiți liber la telefon, chiar și în locuri zgomotoase. Căștile sunt echipate cu 6 microfoane care reduc zgomotul și rafalele de vânt. Acum veți fi sigur că interlocutorul dvs. vă poate auzi.

Soundpeats/Capsule3-PRO-Black/3

Moduri de transparență și de joc

Personalizați-vă căștile în funcție de nevoile dvs. Din cadrul aplicației, puteți activa modul Transparență pentru a rămâne în contact cu mediul înconjurător. Este ideal pentru locuri precum gările și stațiile de autobuz, unde puteți auzi cu ușurință anunțurile importante. Modul Joc, pe de altă parte, oferă o întârziere de 70 ms pentru o mai bună sincronizare audio-vizuală.

Soundpeats/Capsule3-PRO-Black/4

Aplicație dedicată

Personalizați și mai mult Capsule 3 Pro pentru a se potrivi nevoilor dvs. Este suficient să descărcați aplicația Soundpeats și să vă asociați smartphone-ul cu căștile. Folosiți-o pentru a regla egalizatorul, a seta volumul, a reseta setările și a schimba modul de funcționare. De asemenea, sunt disponibile funcții precum dezactivarea touchpad-ului, actualizarea software-ului și informații despre nivelul bateriei.

Soundpeats/Capsule3-PRO-Black/10

Incluse

  • căști
  • husă de încărcare
  • Cablu de încărcare de la USB la USB-C
  • tampoane pentru urechi de mărimi S/M/L (o pereche pe partea de sus a căștilor)
  • manual de utilizare
Producător Soundpeats
Model Capsule 3 Pro
Culoare negru
Diametrul transductorului 12 mm
Reducerea zgomotului Hybrid ANC până la 43 dB
Nivel de latență 70 ms
Bluetooth 5.3
Codec audio LDAC
Timp de funcționare 8 h (căști), 52 h (cu carcasă de încărcare)
Moduri de funcționare Joc, Transparență
Port de încărcare USB-C
Aplicație dedicată Da, Soundpeats