Căști Remax RM-655a, USB-C, 1,2 m (negru)

49,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști Remax RM-655a, USB-C, 1,2 m (negru)

Remax RM-655a sunt căști Remax RM-655a concepute pentru o utilizare confortabilă. Acestea dispun de un sunet bogat în detalii și un răspuns de frecvență larg, astfel încât veți auzi clar fiecare detaliu al melodiilor pe care le ascultați. Acestea dispun de un microfon sensibil pentru apeluri telefonice de înaltă calitate. Designul lor le face confortabile chiar și în timpul utilizării îndelungate. Cablul de 1,2 metri oferă libertate, iar conectorul universal USB-C va permite utilizarea căștilor cu o gamă largă de dispozitive.

Remax/RM-655a-Black/1

Calitate fantastică a sunetului

Căștile Remax oferă un sunet fantastic datorită utilizării unei bobine mobile din grafen, care reduce la minimum distorsiunea sunetului. Transductoarele JPZ-10109 garantează un sunet surround și un bas profund și înalte clare. Gama largă de frecvențe (de la 20 Hz la 20 kHz) și impedanța de 16Ω fac ca sunetul reprodus să fie clar și clar. Redescoperă-ți piesele preferate!

Remax/RM-655a-Black/2

Apeluri telefonice fără probleme

Remax RM-655a sunt echipate cu un microfon caracterizat de o sensibilitate de ieșire de 105 ± 3db și o sensibilitate a microfonului de 42 ± 3db, asigură conversații telefonice de înaltă calitate. Mai mult, acest microfon a fost proiectat cu gândul la utilizatorii de dispozitive Apple, ceea ce înseamnă că este pe deplin compatibil cu aceste dispozitive. Interlocutorii dvs. vor auzi tot ceea ce aveți de spus, fără obstrucții!

Remax/RM-655a-Black/3

Formă ergonomică și design ușor

Căștile Remax nu oferă doar o calitate excelentă a sunetului, ci și un nivel ridicat de confort. Acestea sunt ușoare și ergonomice, ceea ce garantează un confort deplin chiar și atunci când ascultați albumele preferate ore în șir. Căștile moi și confortabile asigură o bună izolare a sunetului, permițându-vă să vă deconectați de zgomotul ambiental și să vă concentrați pe deplin asupra muzicii.

Remax/RM-655a-Black/4

Producător Remax
Model RM-655a
Lungime cablu 1.2 m
Greutate 16 g
Sensibilitatea ieșirii microfonului 105 ± 3db
Sensibilitatea microfonului 42 ± 3db
Traductoare JPZ-10109 grafenă
Putere nominală 3 mW
Frecvență 20 Hz – 20 kHz
Impedanță 16Ω ± 15%