Căști Remax RM-533a, USB-C, 1,2 m (alb)

21,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști Remax RM-533a, USB-C, 1,2 m (alb)

Remax RM-533a sunt căști elegante și confortabile, cu un conector USB-C pentru compatibilitate cu o gamă largă de dispozitive. Lungimea confortabilă a cablului asigură libertatea de mișcare în timp ce ascultați melodiile preferate, în timp ce designul lor ergonomic și vârfurile moi din silicon vă vor asigura un confort de ascultare deplin. Căștile dispun de o telecomandă și de un microfon încorporat, oferindu-vă acces ușor la controlul muzicii și al apelurilor, precum și posibilitatea de a efectua apeluri telefonice fără a fi nevoie să scoateți smartphone-ul!

Remax/RM-533a-white/1

Sunet clar

Căștile dispun de o impedanță de 16Ω, ceea ce înseamnă că sunt concepute pentru a fi utilizate cu dispozitive portabile, cum ar fi smartphone-uri, tablete și playere MP3. Sensibilitatea ridicată și rezistența scăzută vă permit să atingeți nivelul de volum potrivit cu puțină energie, astfel căștile vor funcționa bine și în medii zgomotoase. Remax RM-533a au un sunet viu și dinamic, cu joase bine definite și medii și înalte precise.

Remax/RM-533a-white/2

Gestionați-vă muzica și vorbiți confortabil

Căștile au o telecomandă încorporată, oferind un control convenabil al muzicii și al apelurilor telefonice fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar. Mai mult, microfonul încorporat asigură convorbiri telefonice fără obstacole. Dispozitivul este complet compatibil cu iOS.

Remax/RM-533a-white/4

Proiectate cu gândul la confort

RM-533a oferă o potrivire confortabilă și ergonomică la forma urechii. Designul ușor al căștilor vă permite să le purtați fără efort pentru perioade lungi de timp, fără a vă simți inconfortabil. De asemenea, potrivirea confortabilă împiedică căștile să cadă din urechi în timpul activității fizice, astfel încât să puteți asculta melodiile preferate oricând aveți chef!

Remax/RM-533a-white/3

Producător Remax
Model RM-533a
Lungime cablu 1200 mm
Material TPE+ABS
Rezistență 16Ω