Căști Remax RM-518a, USB-C, 1,2 m (negru)

28 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști Remax RM-518a, USB-C, 1,2 m (negru)

Doriți să vă ascultați melodiile preferate oriunde v-ați afla? Căștile Remax vor fi perfecte pentru tine! Datorită căștilor izolate fonic, acestea vă vor oferi o calitate excelentă a sunetului și, în plus, vă vor încânta cu un bas puternic. În plus, sunt comode de purtat datorită cablului de 1,2 m.

Remax/Type-C-RM-518a-Black/3

Calitate excelentă a sunetului

Căștile Remax RM-518 oferă o calitate excelentă a sunetului datorită mai multor soluții inovatoare. Căștile izolate fonic asigură izolarea de zgomotele externe, permițându-vă să vă concentrați asupra muzicii pe care o ascultați. Designul intraauricular cu dublu strat întărește izolarea fizică a sunetului și permite amplificarea și mai precisă a melodiilor de frecvență joasă. În plus, un microfon dinamic asigură o calitate clară a apelurilor, iar o diafragmă rezistentă ultra-subțire din grafenă îmbunătățește rezoluția sunetului.

Remax/Type-C-RM-518a-Black/1

Muzică într-un mod nou

Căștile RM-518 Remax oferă muzică într-un mod nou, cu un reglaj profesional care optimizează experiența de ascultare. Sunetul Hi-Fi pe care îl oferă este impresionant și echilibrat, dar bogat în detalii și cu bas puternic. Datorită cablului de 1,2 metri lungime, utilizarea este extrem de confortabilă, iar căștile oferă un nivel ridicat de confort chiar și în timpul sesiunilor de ascultare mai lungi. Căștile Remax RM-518 sunt alegerea ideală pentru oricine caută căști moderne, de înaltă calitate.

Remax/Type-C-RM-518a-Black/2

Producător Remax
Model RM-518a
Culoare Negru
Lungime 1,2 m
Frecvență 20-20000 Hz
Port USB-C
Sensibilitate de ieșire 95±2 (dB)
Putere 2 mW
Impedanță 16Ω
Greutate 11,5 g