Căști Remax RM-518, jack de 3,5 mm, 1,2 m (alb)

26 lei

13 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști Remax RM-518, jack de 3,5 mm, 1,2 m (alb)

Doriți să vă ascultați melodiile preferate oriunde v-ați afla? Căștile Remax vor fi perfecte pentru tine! Datorită căștilor izolate fonic, acestea vă vor oferi o calitate excelentă a sunetului și, în plus, vă vor încânta cu un bas puternic. În plus, sunt comode de purtat datorită cablului de 1,2 m.

Remax/RM-518-White/1

Calitate excelentă a sunetului

Căștile Remax RM-518 oferă o calitate excelentă a sunetului datorită mai multor soluții inovatoare. Căștile izolate fonic asigură izolarea de zgomotele externe, permițându-vă să vă concentrați asupra muzicii pe care o ascultați. Designul intraauricular cu dublu strat întărește izolarea fizică a sunetului și permite amplificarea și mai precisă a melodiilor de frecvență joasă. În plus, un microfon dinamic asigură o calitate clară a apelurilor, iar o diafragmă rezistentă ultra-subțire din grafenă îmbunătățește rezoluția sunetului.

Remax/RM-518-White/2

Muzică într-un mod nou

Căștile RM-518 Remax oferă muzică într-un mod nou, cu un reglaj profesional care optimizează experiența de ascultare. Sunetul Hi-Fi pe care îl oferă este impresionant și echilibrat, dar bogat în detalii și cu bas puternic. Datorită cablului de 1 2 metri lungime, utilizarea este extrem de confortabilă, iar căștile oferă un nivel ridicat de confort chiar și în timpul sesiunilor de ascultare mai lungi. Căștile Remax RM-518 reprezintă alegerea ideală pentru oricine caută căști moderne și de înaltă calitate.

Remax/RM-518-White/3

Producător Remax
Model RM-518
Culoare Alb
Lungime 1,2 m
Frecvență 20-20000 Hz
Jack 3,5 mm
Sensibilitate de ieșire 95±2 (dB)
Putere 2 mW
Impedanță 16Ω
Greutate 11,5 g