Căști pentru jocuri PXN-U306

19,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști pentru jocuri PXN-U306

Bucurați-vă de imersiunea viselor dvs. și pătrundeți și mai mult în joc. Căștile pentru jocuri PXN-U306 sunt echipate cu drivere premium de 50 mm pentru a oferi un sunet surround 7.1 uimitor și oferă un microfon retractabil pentru a putea discuta confortabil cu alți jucători. Există, de asemenea, diverse efecte de egalizare și o telecomandă integrată în cablu. Căștile dispun, de asemenea, de compatibilitate largă, design ergonomic și iluminare de fundal RGB elegantă.

Ușoare și confortabile

Asigură un confort de neegalat chiar și pentru ore întregi de jocuri. Cântărind doar 380 g, căștile au cupe mari de 85 de milimetri, realizate din material proteic prietenos cu pielea, care se potrivesc perfect fără să vă apese pe urechi. De asemenea, acestea suprimă eficient sunetele externe, astfel încât vă puteți concentra complet asupra jocului – nimic nu vă va deranja!

Calitate fantastică a sunetului

Auziți-vă adversarii venind și nu vă lăsați luat prin surprindere. Cu drivere de 50 mm, căștile vă permit să vă bucurați de un sunet surround bogat în detalii, pentru un nivel mai ridicat de imersiune. Sunetele accentuate ale pașilor, focurilor de armă, impacturilor și vehiculelor vă vor face să vă simțiți și mai bine în lumea jocului, localizându-vă cu ușurință rivalii și anticipându-le mișcările! Cufundați-vă în gameplay și oferiți-vă o experiență de neuitat.

4 efecte EQ din care puteți alege

Alegeți din 4 efecte EQ și adaptați sunetul la situația curentă. Modul FPS accentuează sunetul pașilor și al împușcăturilor – perfect pentru jocuri precum DOOM Eternal sau BioShock Infinite. Modul MOBA îmbunătățește foarte mult basul – o alegere excelentă dacă plănuiești să joci League of Legends sau Dota 2, de exemplu. Modul Muzică este excelent pentru a asculta muzică – permițându-ți să descoperi noi detalii ale pieselor tale preferate. Există, de asemenea, un mod implicit Original Effect.

Ușor de utilizat

Cu PXN, tot ce ai putea avea nevoie este la îndemâna ta. Căștile PXN-U306 dispun de o telecomandă în linie care oferă acces convenabil la mai multe funcții cheie. Folosiți-o pentru a regla cu ușurință volumul, pentru a dezactiva microfonul sau pentru a comuta între 4 efecte EQ. Veți fi notificat cu privire la modul selectat prin culoarea luminii de fundal LED încorporate – albul reprezintă efectul original, roșu pentru FPS, verde pentru muzică și albastru pentru MOBA.

Compatibilitate largă

Nu contează pe ce hardware vă jucați cel mai des – căștile PXN-U306 vă vor oferi o calitate fantastică a sunetului în majoritatea situațiilor! Produsul este compatibil cu diverse modele de laptopuri și computere de la producători renumiți și va funcționa perfect și cu PlayStation 4. Un cablu USB vă permite să le conectați convenabil la dispozitivul ales de dvs. Lungimea sa este de aproximativ 1,8 m, astfel încât vă puteți bucura de libertate de mișcare.

Microfon retractabil

Vă place să jucați jocuri online în echipă? Dacă da, cu siguranță știți câte probleme poate cauza lipsa unei comunicări adecvate cu ceilalți jucători. Căștile PXN-U306 vă pot ajuta să evitați acest lucru, cu un microfon retractabil care vă înregistrează perfect vocea. Astfel, puteți fi sigur că prietenii dvs. vă pot auzi cu ușurință! Împărtășiți liber comentariile cu restul echipei dvs. și avertizați-i de pericol. Atunci când nu aveți nevoie de microfon, îl puteți glisa pur și simplu înapoi!

Specificații:

Producător PXN
Model PXN-U306 (CU FIR)
Culoare Negru
Conexiune Cu fir
Conector USB
Transductor 50 mm
Răspuns în frecvență 20 Hz – 20 kHz
Impedanță 32 ±3Ω
Sensibilitate 115 dB ±3 dB
Putere de operare Aprox. 50 MW
Microfon Da, retractabil
Greutate Aprox. 380 g
Lungime cablu Aprox. 1,8 m
Compatibilitate Laptopuri, PC-uri, PlayStation 4

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}