Căști pentru jocuri ONIKUMA X15Pro

92 lei

57 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști pentru jocuri ONIKUMA X15Pro

Intrați în lumea jocurilor cu căștile Onikuma X15 Pro! Cu drivere puternice de 50 mm, veți experimenta un sunet care vă va face să vă simțiți ca un adevărat erou de gaming. Microfonul omnidirecțional vă permite să comunicați confortabil cu alți gameri, iar designul ergonomic vă va oferi confortul la care visați în timpul jocurilor lungi. Cu interfețe audio USB și de 3,5 mm, sunt compatibile cu o varietate de dispozitive, oferindu-vă libertatea de a vă alege sursa audio.

Onikuma/X15PRO-Pink/4

Cufundați-vă în sunet

Căștile Onikuma dispun de drivere puternice de 50 mm pentru o calitate a sunetului de neegalat. Cu tehnologia stereo surround, te vei simți ca și cum ai fi literalmente în mijlocul acțiunii. De acum înainte, vei putea auzi pașii inamicilor care se apropie, sunetul vântului sau focurile de armă cu o precizie precisă, oferindu-ți un avantaj și mai mare față de ceilalți jucători.

Onikuma/X15PRO-Pink/3

Rămâi conectat cu ceilalți

Acum poți comunica liber cu echipa ta, te poți coordona eficient și te poți bucura de o calitate excelentă a sunetului. Microfonul omnidirecțional va face ca mesajele dvs. să fie clare și ușor de înțeles. Cu o sensibilitate a microfonului de -38 ± 3dB, vocea dvs. va fi captată cu acuratețe, fie că discutați cu echipa dvs. sau transmiteți un joc.

Onikuma/X15PRO-Pink/2

Confort de neegalat în timpul jocului

Căștile Onikuma X15 Pro sunt concepute pentru a vă oferi o plăcere maximă în timpul jocurilor. Dispunând de căști moi din material respirabil, acestea nu vă vor provoca oboseală nici măcar în timpul sesiunilor de gaming de ore îndelungate. Acestea se adaptează perfect la forma capului, izolându-vă eficient de mediul înconjurător și oferind un confort de purtare incredibil. În plus, iluminarea dinamică cu LED-uri conferă căștilor X15 Pro un caracter de gaming unic.

Onikuma/X15PRO-Pink/1

Producător ONIKUMA
Model X15 PRO
Culoare Roz
Traductoare 50 mm
Impedanță 15 Ω± 15%
Sensibilitate 102 ± 3dB
Frecvență 20Hz – 20KHz
Microfon 6,0 x 1,5 mm
Sensibilitatea microfonului -38 ± 3dB
Impedanța microfonului <2,2KΩ
Direcționalitate Omnidirecțională
Lungime cablu 2 ± 0.15M
Tensiune de funcționare LED DC5V ± 5%
Curent de operare <180 mA
Interfață USB + 3,5 mm