Căști pentru jocuri Havit H659d RGB

82 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști de gaming Havit Gamenote H659d Gamenote H659d

Havit Gamenote H696d este o cască de gaming care a fost proiectată cu gândul la confort și calitate. Retroiluminarea RGB oferă atractivitate vizuală, în timp ce driverele puternice de 50 mm asigură claritate stereo. Luați calitatea experienței și duceți jocurile la un nou nivel!

Descoperiți un nou nivel de imersiune

Doriți să vă cufundați în lumea jocului dvs. preferat și să intrați sută la sută în atmosferă? Driverele de 50 mm se vor asigura că experiența ta de joc este și mai captivantă. Sunetul surround stereo de înaltă calitate te va transporta și mai eficient în lumea divertismentului virtual. Obțineți avantajul încă de la început – niciun adversar nu vă va mai surprinde acum!

Apreciați importanța comunicării cu echipa dvs.

În jocurile online dinamice, fiecare secundă contează. Alertați-vă membrii echipei și comunicați pentru o performanță mai bună. H696D sunt echipate cu un microfon omnidirecțional care captează în mod eficient sunetul vocii dvs. astfel încât să fiți sigur că nimeni nu vă ratează indicațiile. Mai mult, nivelul de înclinare a microfonului poate fi ajustat până la 120°. Optați pentru o combinație de funcționalitate și confort!

Conceput special pentru gameri

Petreceți ore îndelungate jucându-vă jocurile preferate? Construcția căștilor H696D este concepută pentru a fi confortabilă chiar și în timpul sesiunilor lungi. Cupele moi pentru urechi se așează perfect pe urechi pentru a reduce șansele de disconfort. În plus, retroiluminarea RGB elegantă face ca totul să arate foarte bine. Căștile Havit H696D sunt de calitate în fiecare detaliu!

Specificații

Producător Havit
Model H659D
Traductoare 50 mm
Impedanță 32Ω ±15%
Sensibilitate 111 dB ±3 dB
Răspuns de frecvență 20 Hz – 20 kHz
Microfon 6 x 2 mm
Sensibilitatea microfonului -38 dB ±3 dB
Lungime cablu 2,2 m ±10%
Mufa 3,5 mm + USB

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>