Căști pentru jocuri HAVIT H2039d (roșu/negru)

170 lei

91 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști pentru jocuri HAVIT H2039d (roșu/negru)

Căștile de gaming HAVIT H2039d sunt alegerea ideală pentru jucătorii care caută un echipament fiabil, cu o calitate ridicată a sunetului și o utilizare confortabilă. Acestea dispun de un design ergonomic, bas puternic, drivere personalizate de 50 mm și compatibilitate ridicată cu diverse dispozitive. În plus, dispun de un buton practic de control al volumului și al sunetului microfonului, ceea ce le face și mai funcționale. Se disting, de asemenea, printr-o bandă reglabilă pentru cap și pernuțe moi pentru urechi, asigurând confortul chiar și în timpul utilizării prelungite.

Design ergonomic

Căștile HAVIT H2039d au fost proiectate cu gândul la confortul utilizatorului. Banda lor de cap se adaptează perfect la forma capului, prevenind presiunea și disconfortul chiar și în timpul sesiunilor lungi de jocuri. Căștile moi nu numai că izolează sunetele externe, dar oferă și confort la purtare, ceea ce este crucial pentru gameri.

Drivere personalizate de 50 mm

Calitatea extraordinară a sunetului din căștile HAVIT H2039d este asigurată de driverele personalizate de 50 mm. Datorită acestora, obținem înalte clare și basuri profunde și puternice, ceea ce crește semnificativ calitatea experienței audiovizuale în jocuri, muzică sau filme.

Bas puternic

Basul puternic și profund al căștilor H2039d este o adevărată încântare pentru iubitorii de experiențe audio intense. Acestea oferă un sunet plin și bogat, care sporește semnificativ imersiunea în timpul jocurilor, dându-i utilizatorului impresia că se află în centrul acțiunii.

Funcționalitate și compatibilitate

Aceste căști se remarcă printr-o funcționalitate ridicată, oferind o reglare ușoară a volumului și a sunetului microfonului prin intermediul unui cadran practic. În plus, sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC, PS4, PS5, Xbox și alte platforme cu conector de 3,5 mm, ceea ce le face extrem de versatile.

Microfon omnidirecțional de înaltă sensibilitate

Microfonul omnidirecțional ø4,0×1,5 mm, cu o sensibilitate de -40±3dB, asigură o comunicare clară și netă, ceea ce este esențial atunci când joci jocuri online. Sensibilitatea sa ridicată asigură că fiecare cuvânt este transferat cu cea mai mare acuratețe, permițând o comunicare eficientă cu alți jucători.

Marca Havit
Model H2039d
Culoare Roșu/negru
Dimensiunea difuzorului ø50mm
Impedanță 22Ω±15%
Sensibilitate 101dB±3dB
Răspuns de frecvență De la 20Hz la 20kHz
Microfon ø4,0×1,5 mm
Tip de microfon Omnidirecțional
Sensibilitatea microfonului -40±3dB
Lungime cablu 2.2m
Conector 3,5 mm